Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezni akarok. Ki van még ezzel így? 40-es nő
Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 04:11
2/18 A kérdező kommentje:
Kedves priviben író azért, mert nincs kivel.
2017. márc. 4. 04:42
4/18 anonim válasza:
Ez érdekes mert én is. Irhatsz. Ffi.
5/18 anonim válasza:
Csatlakozom! 23/F
Szinten azert mert nincs kivel, de az oka már bonyolultabb (és nem.. nem a külsőm)
6/18 anonim válasza:
Megnyugtatlak,sokan vannak még így ezzel(szinte mindenki), köztük én is, sőt én fodrásznál is voltam tegnap,mégsem írom ki.
37-es nő.
7/18 A kérdező kommentje:
Nem kioktatást kértem.Ha nem megy a normális válaszadás, akkor lehet másfelé nézelődni.
2017. márc. 4. 09:56
8/18 anonim válasza:
Szerintem nem volt semmi kioktatás. Humorosan arra cézott, hogy minden ivarérett ember szeretkezni akar, nincs ebben semmi érdekes, vagy fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!