Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ha szex közben gyakorol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha szex közben gyakorol a pasi mennyire zavar?

Figyelt kérdés
Ha tudod róla hogy gyorsan elsül ezért gyakorolván orgazmus előtt megáll hogy próbálja elhúzni a dolgot. Ilyenkor ugyebár hosszú folyamatos mozgások nincsenek ez mennyire zavar?
2021. aug. 14. 07:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az elején nem zavar, sőt én örülnék is neki. Nyilvánvaló hogy neki is gyakorolni kell és azért csinálja, hogy később nekem jobb legyen. Persze ezt azért nem két éven át kell csinálni.
2021. aug. 14. 14:53
 12/12 anonim ***** válasza:
87%
Engem se zavarna. Ahogy a 11-es mondta ezt azért csinálja, hogy jobb legyen benne ami nekem jó. Neki elég lenne az is ha két perc alatt elmegy. Szóval szerintem önző dolog lenne nem hagyni.
2021. aug. 14. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!