Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok zavar ha a fiú izzad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok zavar ha a fiú izzad miközben ujjaz benneteket?

Figyelt kérdés

2021. aug. 11. 22:32
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem
2021. aug. 11. 22:34
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Nem, mi lenne ebben a zavaró? Vannak izzadós típusok.
2021. aug. 11. 22:34
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem
2021. aug. 11. 22:40
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Nem
2021. aug. 11. 22:43
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Mitől izzad? Eleve könnyen izzad, vagy csak simán puhány, mert naphosszat csak a játék előtt mereszti a seggét?
2021. aug. 11. 22:49
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem azért izzad, mert kövér és nem sportol stb (bár ilyen pasival nem is lennék) akkor nem gond. Vannak izzadósabb típusok. Egyszer volt olyan szexpartnerem, akiről konkrétan folyt az izzadtság szex közben:D de úgy hogy néha rám is cseppent xd elég fura volt először, aztán elfogadtam. És ő nagyon sportos pasi volt ráadásul
2021. aug. 11. 23:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Férfiként írok, én alig izzadok, kemény fizikai munkától is minimális izzadság lesz rajtam (inkább csak szagom lesz). Viszont szex közben ha nagyon fel vagyok izgulva és nagyon izgato a helyzet, akkor már 2 perc heves dugás után is ömlik a víz rólam. Nem azért, mert nem bírom fizikailag, hanem ha nővel vagyok, az önmagában nagyon beindít, és ezt hozza ki belőlem. 25f
2021. aug. 12. 08:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szerintem nagyon izgató ha egy pasi izzad szex vagy bármilyen szexuális dolog közben😍
2021. aug. 15. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!