Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Nektek zavaró,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek zavaró, semleges vagy jó látni ha egy nőnek tevepatája van? Nők benneteket zavar máson látni?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 14. 13:10
A kérdező szavazást indított:
F vagyok zavar.
F vagyok, nem zavar, semleges
F vagyok, tetszik, nem zavar, de nem bámulom
N vagyok, zavar
N vagyok, semleges
N vagyok, tetszik
46 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
F vagyok, tetszik, nem zavar, és bámulom. Ez kimaradt.
2021. ápr. 14. 13:13
 2/13 anonim ***** válasza:
18%

Zavar. Én se csinálok magamnak, más se legyen undorító. Nem érdekelnek másnak a nagyajkai.

Bár tegyük hozzá, hogy leggingsbe járni az utcán nem illendő, és farmerrel nem olyan könnyű tevepatát csinálni.

Ha valaki sportol és a sportgatyája miatt lesz tevepatája, az teljesen más, az oké.

2021. ápr. 14. 13:14
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
N vagyok, engem zavar de vannak olyan nadrágjaim amit hiába igazítok mégis rátapad, de próbálom a felsőmmel eltakarni hogy ne legyen feltűnő
2021. ápr. 14. 13:15
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem zavar, nem érdekel hogy más nőnek van-e tevepatája vagy nincs.
2021. ápr. 14. 13:15
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Jó csajon tetszik, megnézem, megmosolyogva közönségesnek gondolom.
2021. ápr. 14. 13:16
 6/13 anonim ***** válasza:
24%
A közönséges és az ízlésbaleset szó illik rá leginkább. Ha egy pufi nem túl helyes csajon fordul elő akkor még nevetséges is ráadásként.
2021. ápr. 14. 13:17
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

Most komolyan ember. Magyarországon nőttünk fel. Gimnazista koromban a buszon magát összehugyozó szaros nadrágos csöves teljesen hétköznapi látvány volt. Majdnem több csőcseléket láttam buszon hányni, mint ahányszor én hánytam középsulis piálások végett.

Szerinted "zavarni" fog az, hogy jujj egy lánynak naci át látszik a puncija...

2021. ápr. 14. 13:23
 8/13 anonim ***** válasza:
54%

Alapvetően nem lenne vele semmi gond. Ez teljesen alap. Van akinek a bimbibe üt át a pólón, van akinek a farka látszik.

A probléma inkább ott kezdődik, hogy a férfiak a nőket tárgynak tekintik. Ezen nem sokat segít egy ilyen felhívás...

2021. ápr. 14. 13:34
 9/13 anonim ***** válasza:
50%
vonzó - viszont sosem értettem, mi ebben olyan közönséges. nem széttárt meztelen punciról van szó, egyszerűen csak világos, hogy az illető nőnemű. na és. nekem is sokszor kivehető a csomag alakja. (és hát milyen legyen - férfi vagyok, ott egy csomag, kész.)
2021. ápr. 14. 13:36
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Otthon tetszik a páromon! Ha lehet gyakran meg is simogatom neki! De utcára ne így öltözzön!

Utcán, más nőn megnézem ha így öltözött! Nem hunyom be a szemem ezért, de nem tartom helyesnek! F.

2021. ápr. 14. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!