Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek zavaró, semleges vagy jó látni ha egy nőnek tevepatája van? Nők benneteket zavar máson látni?
Zavar. Én se csinálok magamnak, más se legyen undorító. Nem érdekelnek másnak a nagyajkai.
Bár tegyük hozzá, hogy leggingsbe járni az utcán nem illendő, és farmerrel nem olyan könnyű tevepatát csinálni.
Ha valaki sportol és a sportgatyája miatt lesz tevepatája, az teljesen más, az oké.
Most komolyan ember. Magyarországon nőttünk fel. Gimnazista koromban a buszon magát összehugyozó szaros nadrágos csöves teljesen hétköznapi látvány volt. Majdnem több csőcseléket láttam buszon hányni, mint ahányszor én hánytam középsulis piálások végett.
Szerinted "zavarni" fog az, hogy jujj egy lánynak naci át látszik a puncija...
Alapvetően nem lenne vele semmi gond. Ez teljesen alap. Van akinek a bimbibe üt át a pólón, van akinek a farka látszik.
A probléma inkább ott kezdődik, hogy a férfiak a nőket tárgynak tekintik. Ezen nem sokat segít egy ilyen felhívás...
Otthon tetszik a páromon! Ha lehet gyakran meg is simogatom neki! De utcára ne így öltözzön!
Utcán, más nőn megnézem ha így öltözött! Nem hunyom be a szemem ezért, de nem tartom helyesnek! F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!