Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Benneteket zavar,ha egy nőnek eléggé striás ('csíkos') a melle? Ez meg tudja ölni a vágyat?
Ez maga nem zavarna, de gondolom ehhez egy bizonyos méret is pàrosul, ami miatt valszeg előbb kiesne a szűrőimen.
#kismmellrulz
Láttam már ilyesmit, de ott az volt, hogy a nő molett volt, nagy, lógó mellei voltak. És a mellén stirák voltak, gondolom a megereszkedett bőr miatt (vagy nem tudom).
Hát most visszagondolva nem jött be, de mivel akkor szerelmes voltam abba a nőbe, ezért elnéztem neki.
1-es és 2-es kommenteő:
Itt leginkább a normál testsúlyjal rendelzező lányokra/nőkre gondolok, akik egyszerűen csak hamar elkezdtek érni és a bőrük nem tudott alkalmazkodni a hirtelen változáshoz
Mármint nem a stirákkal volt bajom, hanem azzal, hogy molett volt a lány. De mint említettem, ezzel akkor nem foglalkoztam az érzelmek miatt.
(3-as voltam)
"Itt leginkább a normál testsúlyjal rendelzező lányokra/nőkre gondolok, akik egyszerűen csak hamar elkezdtek érni és a bőrük nem tudott alkalmazkodni a hirtelen változáshoz"
Szóval erről van szó. Az égvilágon semmi baj nincs ezzel! Szóval ne aggódj. :-)
(megint a 3-as voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!