Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogyan írnátok le az érzést mikor szopnak benneteket?
maga a paradicsom, megáll az idő az érzékek kiélesednek az érzelmek felkorbácsolódnak ...
mindig arra gondolok közben, hogy megszűnik körülöttem a világ és csak hagyom hogy a farkamon keresztül a kéjes élvezet elárassza az egész testemet ...
"Miért nem inkább én nyalom őt?"
Nekem unalmas, amikor szopnak.
Isteni! Aki jól csinálja, hát húúú..
Egyrészt kiesik az a pár perc, amíg a szájában vagyok,csak az élvezet, aztán amikor végre hagyja, hogy "kitörjek".
...mert igen, eddig mindegyik szopni szerető barátnőm azzal húzott, hogy "majd ő szabályozza", mikor mehetek.
Nem bántam meg. Az utolsó cseppig lenyelték.
Különösen a legutolsó ex... Ő sportot űzött abból, hogy én addig nem mehettem a szájába, amíg ő szopás közben (mindegy, hogy előttem térdelt a Margitszigeten, vagy feküdtünk az ágyamon) el nem ment. Ez utóbbi volt ez egyetlen barátnőm, aki szopás közben "handfree" el tudott élvezni... de ez külön történet. :D
Nem tudom megfigyeltétek-e, de a lányok inkább röviden és tárgyilagosan szoktak válaszolni, néha kikérik magát a válaszadást is. Jellemzően hosszú kifejtős kérdésre is zavartalanul tőmondatban válaszolnak.
Míg a pasik önként szeretnek fejtegetni, ábrándozni, rövid kérdésre regényt írni, és ha lehet minden alkalmat megragadnak hogy írjanak magukról. Nem hagynak kérdőjelet, nem bízzák a véletlenre.
A sztereotípia eléggé fordított, mint szerintem manapság majdnem mindenben.
Like a Boss. :D
Meleg, forró, nedves, nyelves, amikor meg a szájban tartva élvezek az valami királyi.
Mire gondolok közben? Ha a csaj ügyes akkor csak a fenti érzésekre, ha meg az asszony csinálja van hogy a szomszéd 19 éves lányára, ahogy tavaly napozott rendszeresen a kertben. :D :D
Ha jól csinállja, akkor nem gondolok semmire, csak hogy az arcára vagy a szájába durrantsak...
Ha rosszul csinálja, akkor meg idegeskedek össze vissza, mi a frászért nem csinálja azt amit mondok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!