Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok hogy szedtek fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy szedtek fel benneteket, vagy estleg Ti pasikat, vagy férfiak hogy szedtek fel csajokat alkalmira, szex és más semmi kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Ha felszedtétek egymást milyen gyorsan van szex, és ha tartósabb a kapcsolat akkor milyen gyakran szexeltek?

Ha egy alkalom, akkor egy éjszaka vagy egy alkalom alatt hányszor szexeltek?

2020. okt. 22. 13:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Folyópart, stég, monokiniztem. Jött egy jó pasi, kb. fél óra beszélgetés után már nálam voltunk. Egyalkalmas volt, egy menet. Nem volt rossz.
2020. okt. 22. 14:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Partnerkereső.
2020. okt. 22. 14:07
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
#3 haha nem az egyes vagyok, de nem tudom ez miért fájt neked ennyire amit írt.
2020. okt. 22. 14:21
 4/12 anonim ***** válasza:
53%
Én egy új hozzá szóló vagyok. Azért veti meg mert neki még normális értékrendje van. Csumi
2020. okt. 22. 14:23
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Normális értékrend? Nézzetek már körbe kicsit. Meg ne legyetek már képmutatóak. Szánalmas....

Én szintén nő vagyok, és szedtem már fel pasit alkalmi kapcsolatra. Kétszer zenei fesztiválon, egyszer piacon, egyszer egy nyaralás alatt, egy hosszabb szexkapcsolat lett egy szomszéddal, szóval sokféle helyen.

A szexkapcsolatban annyiszor voltunk együtt, ahányszor akartunk. Volt, hogy egy nap többször is, de volt hogy napokig egyáltalán.

Az alkalmi együttlétek során változó volt a szex mennyisége, de a megismerkedést követő néhány órán belül már “témázgattunk”

2020. okt. 22. 14:40
 6/12 anonim ***** válasza:
64%
3-as: 20 évesen volt először kapcsolatom, mert nagyon maradi módon neveltek a nagyszüleim. Nem is élveztem a szexet, nyűg volt. 30 után kezdtem ráérezni a dolgokra. De ha szerinted én ettől ribi vagyok, lelked rajta.
2020. okt. 22. 14:46
 7/12 anonim ***** válasza:
31%
#6 mi a normális értékrend? a gyk szexrovatát bújni nap mint nap? :D
2020. okt. 22. 14:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Hülyékkel nem vitatkozom😉
2020. okt. 22. 15:18
 9/12 anonim ***** válasza:

Minden eset, történet egyedi. A lényeges, ha tudsz csajozni akkor fel tudsz szedni "alkalmira" is nőt - csak mivel nyitott és/vagy annyira tetszel neki rövidebb ideig tart az ágyig eljutni.

Tipp: ha téged csak a szex érdekel és más semmi akkor menj swingerbe. Ha normálisan tudsz viselkedni akkor jó esélyed van többesekbe beszállni.

2020. okt. 22. 16:34
 10/12 anonim ***** válasza:
#8-as és akkor te mit is keresel itt?
2020. okt. 22. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!