Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy szedtek fel benneteket, vagy estleg Ti pasikat, vagy férfiak hogy szedtek fel csajokat alkalmira, szex és más semmi kapcsolatra?
Ha felszedtétek egymást milyen gyorsan van szex, és ha tartósabb a kapcsolat akkor milyen gyakran szexeltek?
Ha egy alkalom, akkor egy éjszaka vagy egy alkalom alatt hányszor szexeltek?
Normális értékrend? Nézzetek már körbe kicsit. Meg ne legyetek már képmutatóak. Szánalmas....
Én szintén nő vagyok, és szedtem már fel pasit alkalmi kapcsolatra. Kétszer zenei fesztiválon, egyszer piacon, egyszer egy nyaralás alatt, egy hosszabb szexkapcsolat lett egy szomszéddal, szóval sokféle helyen.
A szexkapcsolatban annyiszor voltunk együtt, ahányszor akartunk. Volt, hogy egy nap többször is, de volt hogy napokig egyáltalán.
Az alkalmi együttlétek során változó volt a szex mennyisége, de a megismerkedést követő néhány órán belül már “témázgattunk”
Minden eset, történet egyedi. A lényeges, ha tudsz csajozni akkor fel tudsz szedni "alkalmira" is nőt - csak mivel nyitott és/vagy annyira tetszel neki rövidebb ideig tart az ágyig eljutni.
Tipp: ha téged csak a szex érdekel és más semmi akkor menj swingerbe. Ha normálisan tudsz viselkedni akkor jó esélyed van többesekbe beszállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!