Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy szedtek fel benneteket, vagy estleg Ti pasikat, vagy férfiak hogy szedtek fel csajokat alkalmira, szex és más semmi kapcsolatra?
Ha felszedtétek egymást milyen gyorsan van szex, és ha tartósabb a kapcsolat akkor milyen gyakran szexeltek?
Ha egy alkalom, akkor egy éjszaka vagy egy alkalom alatt hányszor szexeltek?
Nőként általában én alakítom úgy a dolgot, hogy felszedjenek. Olyan még sosem volt, hogy nyomult a pali mint állat, és én kötélnek álltam - úgy, hogy előtte nem ismertem egyáltalán vagy eszembe se jutott, hogy legyen valami.
Legutóbb egy közös iszogatáson, mikor a társaság nagy része elkopott, diszkréten kedveskedtem a srácnak, rámentünk mindenféle hajnali 4-kor ittasan jellemző témára (az élet nagy kérdései), és innen egyenes út volt az ágy (eredetileg azt beszéltük, csak együtt alszunk, nyilván ez 2 perc alatt megdőlt :D ). Egy éjszaka volt így, egyszer szexeltünk, de már világos volt, mire befejeztük.
Hogy milyen gyorsan volt így a szex? Végülis egy óra alatt tértünk át a kettesben beszélgetéstől az ágyba, egyébként már évek óta ismertem, csak eddig valamiért fel sem merült (vagy ő volt foglalt, vagy én, vagy nem láttam, egy évig, stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!