Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Benneteket zavar,ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Benneteket zavar,ha egy nőnek eléggé striás ('csíkos') a melle? Ez meg tudja ölni a vágyat?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy tetszik, vonzódtok hozzá, de mikor eljuttok vele odáig, hogy a fedetlen mellekre kerüljön a sor, meglátjátok, hogy bizony elég jól látható csíkok vannak rajta. Ez keltene bennetek valamilyen ellenérzést, esetleg visszataszítónak találnátok vagy egyszerűen továbblépnétek rajta?

2021. jan. 17. 00:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez semmiség. Ha helyes a csaj, kedves okos, és bejon, akkor pár stria a mellen nem fog számítani. Az semmiség.
2021. jan. 17. 00:21
 12/26 A kérdező kommentje:

#10-es kommentelő:

Nem zavaros, minden világos, követhetően levezetted a gondolatmenetedet :)

2021. jan. 17. 00:23
 13/26 anonim ***** válasza:
87%
#12 köszönöm, már féltem hogy túl összevissza irkálok. Imádom a természetes dolgokat, és ezzel nemcsak én vagyok így. Azok a striák lehetnének a szexiséged zászlóvivői, hát hagyd hogy más is odalegyen érte! Én imádnám, és hidd el sokan vagyunk úgy, akik úgy gondolják, hogy a tökéletesség nem a hibátlan testen keresendő...
2021. jan. 17. 00:28
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak ilyen striák a mellemen, de egyszínű a bőrömmel (láttam már lilát és pirosas/rózsaszínest is) és gyakran észre sem veszik, nem hogy szóljanak érte bármit is.
2021. jan. 17. 00:40
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
Ez szerintem szexi tud lenni, mert a női test számomra akkor tökéletes, ha van valami szépséghibája.
2021. jan. 17. 00:42
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem
2021. jan. 17. 01:11
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeségnek tartom, hogy ez miatt parázol!

Engem pl egyáltalán nem zavarna, de szerintem egyetlen normális pasit sem!

2021. jan. 17. 02:08
 18/26 anonim ***** válasza:
32%
Engem zavarna.
2021. jan. 17. 07:15
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen túl továbblénék rajta ahogy írtad, illetve teljesen egyetértek 10# válaszolóval !
2021. jan. 17. 07:51
 20/26 anonim ***** válasza:
73%
Szia! 22 éves lány vagyok, és nekem is hasonló problémám van. Eddig senkit sem zavart, de magamon utálom látni, habár az enyém nem olyan durva, de mégis...Neked mennyire látszódik? Egy képet tudnál küldeni? Nyugodtan takard ki a látható részeket :DD Köszi :)
2021. jan. 17. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!