Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi ez a sok "pasizás"? Férfia...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a sok "pasizás"? Férfiak, titeket zavar?

Figyelt kérdés

Engem szerencsére egyetlen partnerem sem" pasizott le".

Nagyon utálom ezt a kifejezést. És ti?

2021. aug. 9. 08:53
A kérdező szavazást indított:
Utálom, ha pasinak nevez egy nő.
Nem tetszik, de ráhagyom.
Semleges inkább.
Nagyon szeretem, ha a párom pasinak nevez.
19 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Én a "párom" kifejezést nem szeretem :D
2021. aug. 9. 08:56
 2/20 anonim ***** válasza:
93%

#1: ezt már hallottam mástól is. Mi a baj vele? Én sokkal normálisabb kifejezésnek tartom, mint a pasim vagy a barátom (ez utóbbi félreérthető is). Akkor milyen kifejezést kéne használni ha nem vagytok jegyesek vagy házasok (férjem, vőlegényem)?

N

2021. aug. 9. 09:02
 3/20 A kérdező kommentje:

1# pedig a párom sokkal szebb, intelligensebb megnevezés.

Én sem mondom a nőkre, hogy a csajom pl.

2021. aug. 9. 09:05
 4/20 A kérdező kommentje:

Még egy kiegészítés:

Pasi

A férfiak megnevezése, egyesek a barátjukat is így hívják (kicsit lekezelő). A francia passager (utas) szóból került a magyarba, német közvetítéssel. "Pasasér"-ből lett a pas [..]

2021. aug. 9. 09:07
 5/20 anonim ***** válasza:
12%

A pasi kifejezes valahol egy vadászós alfahímet is jelent illetve olyasmit hogy egy jo kis "bika" "csődör" ;)

A párom kifejezés meg azt sugallja hogy az enyém, nem másé. Szánalmas birtokviszonyt is takar.mint az oviban. Mint amikor kaparnak utána.

Leszamitva most a házasságokat meg stb. Sima egyutt járás esetén írtam csak.

2021. aug. 9. 09:10
 6/20 anonim ***** válasza:
21%

A párom kifejezés meg öregekotthonába való 50 év házasság után. Engem egy nő se szólította így, mert ez csak arra utal hogy a kiránduláson a buszba mellette ülök.

(Értsd: iskola-pár)

2021. aug. 9. 09:31
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Értem én, de akkor írjátok már le mit használtok helyette:D tudtok jobbat, mint a párom? Mert érdekes mód csak annyit írtok, hogy az nem jó, de a kérdésemre senki nem válaszol:)

2021. aug. 9. 09:41
 8/20 A kérdező kommentje:
7# én osztom, nem kell más, szerintem a párom szép, intelligens... sokkal inkább, mint a pasim, vagy a csajom.
2021. aug. 9. 09:45
 9/20 A kérdező kommentje:

6# nem értelek....ha találkozol egy ismerőssel, ott van párod ( nő/ férfi) hogy mutatod be?? Ő a pasim. Vagy ő a csajom?

Szerintem általánosan , ő a párom.

2021. aug. 9. 09:47
 10/20 anonim ***** válasza:
74%

A páromtól én is kifekszem, olyan retro kifejezés vagy dunno, engem kifejezetten idegesít, pláne ha korombeliek vagy fiatalok mondják ezt a "szívük választottjára" blee

Amúgy nekem a "barátnőm" egy teljesen elfogadható kifejezés, tudom ez már 3 szótag és kicsit hosszabb, de nekem nem esik nehezemre a kiejtése.

Haverok között meg a "csajom" meg "az asszony" kifejezés, de az csak poén szintjén.

Szerencsére engem se "pasizott" le egyik BARÁTNŐM se eddig, mondjuk nem is lett volna tőle őszinte a mosolyom.

2021. aug. 9. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!