Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én szerintem beteges ha fiatal lány idős férfit akar?
Pontosan mekkora korkülönbségre gondolsz ez esetben?
Mert részben igaz, amit írsz a válaszok gyakran függnek a kérdés típusától, de azért korkülönbség, korosztály is meghatározó, ezt több válaszoló is kiemelte.
Pl. 15 éves az határozottan túlzás, 19-20 az azért már más kérdés.
Illetve az sem mindegy hogy egy 30-as vagy 50-es férfiról van szó, bár nyilván az alsó korhatár a meghatározóbb.
Ha pedofil az beteges, de szerintem nagyon nem lehet mit csinálni, ha már egyszer apa komplexusa van egy lánynak.
Csak reménykedni lehet hogy legalább ne kiskorú legyen a lány.
Nekem egyik ismerősöm 21 évesen egy 35 éves férfival jött össze 15 évvel ezelőtt. Azóta boldogan élnek. Egy másik meg 18 évesen jött össze egy 35 évessel és pár hónapig tartott a kapcsolat.
Fura volt rájuk nézni, mert náluk lehetett látni eléggé azt hogy már 35 évesek. Alapból fura ha pl 10 évnél idősebb a pasi szerintem, de nem gáz ha nem kiskorú. Ízlések és pofonok. A mai világban ahol már a melegeket elkell fogadni... ez a legkisebb probléma.
Most van egy, az apámtól idősebb "pasim" (barátság extrákkal), és tök normális ő is, és én is.
Nincsenek illúzióink, de hihetetlenül jó együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!