Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én szerintem beteges ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én szerintem beteges ha fiatal lány idős férfit akar?

Figyelt kérdés
Én teljesen megértem, hogy az idős férfiakat lehordják, amiért a fiatal naiv lányokra hajtanak. Tényleg nem a legjobb dolog, de nem tekintek el attól, hogy a fiatal lányok bármit megtehessenek. Ugyanúgy undorító, hogy 30-40 éves pasikra hajt egy fiatal, 15-20 éves lány. Apakomplexusos, és beteges, éretlen még, akármennyire is szajkózzák, hogy a nők hamar érnek. Ennyi erővel, 40 éves férfi rányomulhatna a kislányokra, mert hamar érnek. Na mégsem lehet ezt.

2021. aug. 14. 03:58
A kérdező szavazást indított:
Gusztustalanok ezek a fiatal lányok
Nem gusztustalanok ezek a fiatal lányok
65 szavazat
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
74%
A kérdező a gusztustalan.
2021. aug. 14. 04:11
 2/45 A kérdező kommentje:
Miért? Mert taszít, hogy beteges emberek nyomuljanak kislányokra és idős férfiakra?
2021. aug. 14. 04:13
 3/45 anonim ***** válasza:
87%
Nem mindegy neked hogy ki mit csinál a magánéletében? Vannak ennél sokkal betegebb, ártalmas dolgok is. Ha ők boldogok így azzal nem ártanak senkinek, simán lehetnek értelmes, normális emberek.
2021. aug. 14. 04:30
 4/45 A kérdező kommentje:
Nem mindegy, mert csak baj lesz belőle. Kihasználja egyik fél a másikat, ez a vége.
2021. aug. 14. 04:33
 5/45 anonim ***** válasza:
82%

A tizenéves kategória azért szerintem is túlzás, de mondjuk nekem 20 felett, huszonévesen, a 30-as pasik bejönnek, főleg 30-35 között, max 10 12 év különbség.

Vagy szerinted ez is sok? :)

Mert szerintem inkább személyiség függő, van aki huszonévesen is komoly üzletember, van aki 30 évesen is laza, kicsit gyerekesebb személyiség.

2021. aug. 14. 04:36
 6/45 A kérdező kommentje:
Szerintem sok, egyértelműen.
2021. aug. 14. 04:38
 7/45 anonim ***** válasza:
87%
Fejtsd már ki, hogy mi az az apakomlexus. Szeretitek ezt a szót használni, de megmagyarázni már hülyék vagytok.
2021. aug. 14. 05:10
 8/45 anonim ***** válasza:
89%
Neked ehhez mi közöd, miért akarod másoknak megmondani, mit tegyenek?! Ne fájjon már neked az, ami másnak jó. Törődj a saját szaros életeddel!
2021. aug. 14. 05:16
 9/45 anonim ***** válasza:
88%
Neked is jól esik, amikor mások pedig a te magánéletedbe pofáznak bele? Vagy azt már nem annyira élvezed?
2021. aug. 14. 05:37
 10/45 anonim ***** válasza:
85%
Téged véletlenül nem az zavar, hogy a sok szép lányt lecsapja a kezedről néhány nálad idősebb, tapasztaltabb pasi?
2021. aug. 14. 06:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!