Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én szerintem beteges ha fiatal lány idős férfit akar?
Ha 18 elmúlt a lány, akkor azt csinál amit akar. Felnőtt. Semmi közöd hozzá.
A beteges meg az, amikor azt hiszi valaki magáról, hogy bármi joga van meghatározni, hogy mások miszerint éljenek.
Van saját életed, éld!
Mindig is az idősebb férfiakhoz vonzódtam. Azért, mert a környezetemben a velem egykorú srácokra nem tudtam soha férfiként tekinteni. Elnézést a kifejezésért, de b*zis stílusuk van és ha már egy téglát meg kell emelni, összeszakadnak. Udvarolni nem tudnak, nem is akarnak. Persze van sok kivétel tudom, ez csak a környezetem.
Mostani kollegáim közül (20-24 évesek) senkiről sem tudom elképzelni, hogy férj és/vagy apuka legyen.
És nem, nincsenek nagy elvárásaim sem.
24/N
Miért gondolod, hogy sok? :)
Illetve mit gondolsz ideálisnak?
És mi inspirálta a kérdésed, konkrét személyek, vagy általánosságban gondolkodtál ezen a témán?
Az én szótáramban az apakomplexus az apámmal egyidős, személyiségben vagy kinézetben hasonló férfit jelenti. Édesapám 60 éves, én 18. Párom 37 éves. Nem vagyok apakomplexusos, párom semmiben sem hasonlít apámra és nem is pótolja. 37 évesen gyerekesebb nálam és kb 20-nak néz ki, nagyon kisfiús a karakterisztikája, szinte nem is öregszik. :D
Kérdező, szerintem neked nincs senkid és frusztrál hogy másnka van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!