Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én szerintem beteges ha fiatal lány idős férfit akar?
Figyelt kérdés
Én teljesen megértem, hogy az idős férfiakat lehordják, amiért a fiatal naiv lányokra hajtanak. Tényleg nem a legjobb dolog, de nem tekintek el attól, hogy a fiatal lányok bármit megtehessenek. Ugyanúgy undorító, hogy 30-40 éves pasikra hajt egy fiatal, 15-20 éves lány. Apakomplexusos, és beteges, éretlen még, akármennyire is szajkózzák, hogy a nők hamar érnek. Ennyi erővel, 40 éves férfi rányomulhatna a kislányokra, mert hamar érnek. Na mégsem lehet ezt.2021. aug. 14. 03:58
21/45 sterling.archer válasza:
Te hulye vagy :D en 31 vagyok, baratnom 20, van egy kozos gyerekunk, es tok jol megvagyunk.
22/45 anonim válasza:
21-es nem vetted feleségül hogy csak a barátnőd?
23/45 anonim válasza:
Nem beteges és ezen nem is kell csodálkozni.
Egy csajt sem lehet elítélni azért, mert igazi férfit akar és nem egy metroszexualis páva cicafiút. Mert sajnos a mai srácok 90%-a ilyen.
24/45 anonim válasza:
Azt hiszi ezért nem jutneki nő, mert néhány 20 éves csaj ráizgul a 35 éves pasikra;)
25/45 anonim válasza:
A kérdező kisfiú azt hiszi, hogy ha megtiltanák a nagy korkülönbségű kapcsolatokat, akkor neki is jutna nő!
Hát, ebben ne reménykedjen se a kérdező és sem a 10-es versenyző!
Én is jártam egy nyálgézával, de amikor megismertem a mostoha-apját (aki egyedül nevelte), akkor egyből beindult a fantáziám . és nem a kisgyerekre, akinek mostoha-anyja is lehettem volna:)
27/45 anonim válasza:
Az egészben viszont van egy aprócska probléma...egy 20 éves csaj milyen jogon várja el, hogy egy kész Férfit kapjon? Csak azért, hogy neki könnyebb legyen az élete? Miért nem olyat választ akivel hasonló életszínvonalon élnek?
28/45 anonim válasza:
#27 h merészelsz ilyet kérdezni? Hercegnők, nekik ez jár, ez a minimum. Bezzeg ha a pasi tolja h márpedig nekem jár a modellcsaj akk incel :D
29/45 anonim válasza:
Nekem egy szerényebb fiatal csajszi is jó lenne nem baj ha nem királylány csak udvarhölgy!
30/45 anonim válasza:
Tímea már újra szerelmes...
De a kertészfijú majd jól megtolja ha nincs otthon a zura..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!