Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is úgy hogy nem tudja elképzelni hogy még ebben az életben valaha szexelni fog, vagy lenne barátnője?
Igen én is igy vagyok vele.
Talán pszichológus tud neked is segíteni.
Bár nem tudom hogy te is mentális beteg vagy e?
De elég valószínű hogy neked is korosan kicsi az önbizalmad valami miatt.
Mi az ami érdekel?
Foci, autók, filmek, sorozatok, anime, szex, kirándulás, ruhák, olvasás,……..
Valami téma csak van ami foglalkoztat.
Néha én is így gondolkodom, de tudom, hogy nem vagyok esélytelen, rengeteg időm van még így is, hogy még nem volt, de feltétlen teszek érte, hogy legyen! (Megvan az oka, hogy miért nem volt eddig, egy bizonyos szituáció miatt)
Nem csak direktbe az utcán, boltban vagy ilyen helyeken kell leszólítani,
van sokkal könnyebb helyzetek is, mint a sport, tánc, túrázás, biciklisek, rendezvények, táborok, közösségek, barátok/ismerősök testvére, barátnője, ahol alapból lehet beszélgetésekbe elegyedni és nem is kell feltétlen tök random szöveggel előállni, adott a téma, majd tovább lehet vinni a beszélgetést…
Meg, ha kommunikatív vagy valamennyire, jó kedvű, jófej, az előny… Meg, ha egy szimpi csajjal beszélgetsz és érzed, hogy “van vlm a levegőben” 😅 jó a feeling, látod rajta, hogy mosolygós, élvezi a beszélgetést veled, akkor már jó úton jársz. (Saját tapasztalat)
Lehetett volna, egy 10-es csajom, mind külsőre, mind személyiségre, csak én hülye, elszalasztottam az alkalmat, pedig oda volt értem! Ne kérdezd miért, én se tudom, hogy miért nem léptem akkor. (Ismerőseink révén, találkoztunk)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!