Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá/kérjem meg a legjobb lány barátomat, hogy verje ki nekem, esetleg szájjal is kényeztessen? 18/F
Figyelt kérdés
Tudom, kicsit furán hangzik, de már nagyon régóta szeretném ezt, viszont nem tudom, hogy hogyan vágjak bele. Nagyon jóban vagyunk és mindent megbeszélünk, tehát nem feltétlen félek attól, hogy kiakadna. Viszont nem tudom, hogy hogyan vegyem rá, hogyan kérdezzem meg, esetleg utaljak rá. Természetesen csak ketten leszünk otthon akkor.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
2021. aug. 13. 06:25
11/17 anonim válasza:
"Nagyon jóban vagyunk és mindent megbeszélünk,"
Bro, pont azért beszélget veled, mert szexuálisan teljesen hidegen hagyod.
Akikben meglátják a kant, azokkal nem fognak bizalmasan beszélgetni, hanem flörtölnek, piszkálódnak kelletik magukat. Elég masszívan észrevehető a különbség.
12/17 anonim válasza:
Az a gond, hogy a kérdés nyílt önzésből fakad. Mert nem arról van szó, hogy vonzódsz a lányhoz, szeretnél együtt lenni vele, hanem csak kapni akarsz. Egy normális nőt ezzel nem fogsz levenni a lábáról. Ha igazán tetszik a lány, akkor próbálj meg úgy közeledni hozzá, hogy ne csak egy szexuális tárgyat láss benne.
13/17 anonim válasza:
11-es. Tokeletesen igazad van. Ha benne vagy a friendzone-ban abbol nem lesz szex. Mar pedig ha mindig mindent megbeszeltek akkor benne vagy.
15/17 anonim válasza:
13-as vagyok. Azt akartam meg irni, hogy a nok furak. Nekem ferfikent idealis lenne ha egy olyan lannyal fekudnek le amit irtal, hogy joban vagyunk, tetszik. A nok nem ilyenek. Naluk a baratsag es a pasizas ket kulon dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!