Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá/kérjem meg a legjobb lány barátomat, hogy verje ki nekem, esetleg szájjal is kényeztessen? 18/F
Tudom, kicsit furán hangzik, de már nagyon régóta szeretném ezt, viszont nem tudom, hogy hogyan vágjak bele. Nagyon jóban vagyunk és mindent megbeszélünk, tehát nem feltétlen félek attól, hogy kiakadna. Viszont nem tudom, hogy hogyan vegyem rá, hogyan kérdezzem meg, esetleg utaljak rá. Természetesen csak ketten leszünk otthon akkor.
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
Kezd el te őt kielégiteni , kézzel és szájjal.
Ha tetszik neki biztos hogy viszonozza majd.
Egy beszélgetés során kérdezd meg tőle így, feltételes módban:
"Mit szólnál hozzá, ha a legjobb barátod azt kérné tőled, hogy verd ki neki, esetleg kényeztesd szájjal?"
A válaszából meg fogod tudni a dologhoz való hozzáállását, és hogy érdemes-e tovább feszegetni a témát. Ilyen egyszerű ez.
Ha egy ágyban fekszenek összebújva, akkor már kár kérdezni is...
Nekem mondjuk fontosabb lenne egy lány barátnő. Az nagyon nagy kincs. De ha kockáztatni akarsz és tudd ugye bármi lehet belőle: megsértődik, elhidegültök, összejöttök és szétmentek, vagy barátság extrákkal lesz. Vagy a hirtelen kérdést használod, amit előttem írtak, vagy
Friendzone-ból kell kitörnöd. Több lépése van és fokozatos átlépés ez a szex-be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!