Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti összejönnéteke gy olyan csajjal, akiből árad a szexualitás és nem ijed meg a saját árnyékától?
Azért lehet az ijedtség, mert ha túl erotikus a kisugárzásod, ami persze nagyon vonzza, megtorpanhat, hogy biztos nagyon tapasztalt vagy és majd nem tud megfelelni neked, esetleg bestresszeli magát és a vágy irántad egy megfelelési kényszer hatására blokkot rakhat ahelyett, hogy szabadjára engedné az érzéseit.
Régen a tapasztalat hiányában megtorpantam egy ilyen helyzettől, ma már nem okoz feszkót. :-)
Hogyan is jutottunk el a szexualitásában nyitott, merész, kitárulkozó nőtől a cigány lány szindrómáig? 🙄
Kedves Kérdező! Egy olyan nő, akiből árad a szexualitás, az egy kincs! 🙂 S csak olyan férfi érdemli meg, aki ezt értékelni és viszonozni tudja! ☝🙂
Részemről a válasz IGEN! 🙂
#19 éles szitu, amikor nem a gép előtt megy a nagy duma, hanem Ténylegesen tenni kell valamit..
#20 ez valahol jogos. tinitacskó koromban én is voltam ilyen. Manapság már nem igérek többet mint amit nyújtok, a többi meg a "meglátjuk mit hozol ki belőlem" kategória. :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!