Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti összejönnéteke gy olyan csajjal, akiből árad a szexualitás és nem ijed meg a saját árnyékától?
29
Lehet, hogy igazad van, de amit állítasz, az semmilyen szinten nem kapcsolódik a témához.
Lehet, hogy egy átlagos cigó csaj jobban boxol nála, de pl Jutta Kleinschmitt pedig jobban vezet autót nála. Egyik tény sem releváns ebben a témában.
:D 29 oké, jó képzelődést menő arc, nyugodtan álmodozz róla, hogy ott vagyok egy ködös hajnali órában egy zűrös kerület utcáján egy cigány lány által megtépázva , vérbefagyva , pár késszúrással összevagdosva , kék zöldre rugdosva eszméletlenül , kirabolva és vér folyik a számból.......így jobban érzed magad?
jó, akkor most nem tudtam megvédeni magam és most neked így jobb lett valami? :D
Miből gondoljátok hogy a kérdező nem verné le a cigány csajt, meg hogy megijedne tőle?
Lehet a cigány csaj úgy ellene pcsázva hogy sírva szaladna hazáig!
34
Ezt csak egy ember gondolja, felesleges a többesszám. Arról nem is beszélve, hogy tök mindegy, hogy ki ver le kit, mivel nem ez volt a kérdés.
35
Amúgy tök mindegy hogy cigánycsaj vagy nem, csak jól puncin rúgod és nyertél is:)
35
Én neked szurkolok, ha bunyóra kerülne sór:)
Adj neki rendesen, megnézném ahogy a cigánycsaj térden állva könyörög neked, és úrnőjeként tekintene rád :)
Aztán fényképen elküldenénk a 29esnek, hogy mit tettél a csajával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!