Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek olyan pasival akinek nem lehet gyereke, mert a golyóit elvesztette egy háborúban?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 08:32
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
33 szavazat
1/9 anonim válasza:
Csak ha elfogadja, hogy én szeretnék majd gyereket és nem veti meg az örökbefogadást vagy mesterséges megtermékenyítést.
És a "nem veti meg" alatt azt értem, hogy elfogadja és sajátjaként tudja majd nevelni.
3/9 anonim válasza:
Hogyne, én se akarok gyereket, illetve nekem sem lehet. :D Inkább az aggasztana, hogy nyilván poszttraumatizált az illető, és nem tudom tudnék-e olyan mebert szeretni aki ölt már embert.
5/9 anonim válasza:
Eleve hogy háborúban szolgált számomra erős kizáró ok. Az is, hogy feltehetően ölt embert, és minthogy az általam kívánatosnak tartott korosztályban már rég nem volt sorkatonaság, így azt kell hinnem, hogy önszántából vonult be katonának, ami olyan jellegű személyiséget feltételez, ami számomra nem vonzó. Illetve ha egy háborúban megsérül, akárhogy is, akkor annak nem csak testi nyomai lesznek, a PTSD meg nem egy vidám dolog, ha ezzel akarsz együtt élni. Hát még ha a golyóit veszítette is el egy férfi, az az önértékelésében is maradandó nyomot hagy.
6/9 anonim válasza:
Igen, mert én sem szeretnék gyereket.
8/9 anonim válasza:
Szeretem a katonákat,de a gyerekeket is, így nem... Amúgy hogy,tökön lőtték?
9/9 anonim válasza:
Mért nem ment vissza megkeresni őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!