Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti összejönnéteke gy olyan csajjal, akiből árad a szexualitás és nem ijed meg a saját árnyékától?
23
Nem kuncsorog, inkább kiosztja a többieket:)
24
Attól hogy beszólogat még nem biztos hogy kemény a csaj.
Megnézném pl egy cigánycsajjal szemben mekkora szája lenne a kérdezőnek.
Vagy ha beszólna a cigány csajnak mennyi haja maradna?
Vagy kopaszon is tetszene a stílusa?
"Megnézném pl egy cigánycsajjal szemben mekkora szája lenne a kérdezőnek."
Én nem provokálok vagy kötök bele ok nélkül senkibe , cigány v nem cigány tök mind1... Mért szólnék be csak úgy egy ártatlan cigány csajnak ha nem tett semmit velem.
Tudom , furcsa lehet ebben a nagy patriarchátusban ha egy nő kiáll magáért vagy megvédi magát és nem csak szül egy jóízűt ...
26
Nem azt állította a kérdező, hogy egy cigó csajt le tudna pofozni, hanem azt, hogy a férfiak többségét megriasztja, ha a kiszemelt lány túl vehemens egyből a szex terén. Ebben igaza is van. Én is jobban szeretem a visszafogott lányokat, akikről menet közben, alkalomról alkalomra hullanak le a gátlások. Nekem a túl kihívó csajok inkább tűnnek közönségesnek, mint szexinek.
27
Szinte biztos vagyok benne hogy megvédeni se tudnád magad, ha pl egy cigány csaj kötne beléd.
28
A visszafogott lányok sokszor olyan vadmacskák tudnak lenni, hogy a kurvás lányokat simán lekőrözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!