Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok elmenni szex közben?
Figyelt kérdés
Én vagyok a nő és ő az első párom, de szex közben valahogy nem sikerül elmennem. Annyit haladtunk már, hogy ha szex közben izgattam a csiklómat összejött az orgazmus, de hüvelyi orgazmus nincs. Még ujjazással sem sikerült soha. Lehet a technika rossz, vagy nem is fog menni?2021. aug. 11. 21:51
11/13 anonim válasza:
Egyébként én amikor elkezdtem a nemi életet 17 évesen nagyon sok mindent tudtam a szexről, de azt nem (mert általában semmilyen felvilágosításnál nem mondják el egy gyereknek, vagyis nekem senki nem mondta), hogy rengeteg nő képtelen hüvelyi orgazmusra. Mivel én is ilyen vagyok, azt hittem selejtes vagyok, vagy aszex, mert nyilván ha nem mentem el, elkezdtem nem kívánni.. de utána bár kínosnak tartottam, de rákszűrésen megkérdeztem a nődokit mi baj velem. Ezzel ő szembesített, és emiatt senki nem selejtes. Ha a partnered szeret, akkor ezt ezer módon lehet megoldani, áthidalni kis odafigyeléssel. :)
12/13 anonim válasza:
43 éves vagyok, soha nem volt hüvelyi orgazmusom. De csikló mindig van. És élvezem a szexet, az aktust. A párod nőjjön fel. Ne állítson olyan elvárás elé amire lehet, hogy képtelen vagy.
Sok nőnek csak nyalástól van orgazmusa, aktus közben egyáltalán nincs, mégis boldogan élnek jó kapcsolatban.
Szóval itt nem veled van a baj, hanem a pároddal.
13/13 anonim válasza:
A párod ne a saját férfi egoja simogatására használja a te örömödet
Örüljetek neki hogy van orgazmusod Bocsika hogy nem a farkátol Ahogy ezzel a legtöbb nő így van Vagy még így se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!