Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti heteró nők! Titeket taszìtana,ha egy szép,fiatal lány hozzátok érne vagy csak nem izgatna fel?
16:40
Hát nem pasi vagyok.És egy nő sokkal vonzóbb tud lenni.Nem is értem sok nő miért van úgy oda a pasikért.Vannak segédeszkőzök is, és egy nő is tud olyan uralkodó lenni, mint egy pasi, ha az adott nő arra vágyik, hogy leuralják az ágyban.
Egyébként pedig , ahogy hallottam sok nőben van nyitottság másik nők felé, azért is tettem fel a kérdést.Heteró lehet olyan nő is , aki eddig annak vallotta magát, aki pasival él, aki még sosem volt nővel, aki még nem is gondolt az eshetőségre egy másik nővel, de most elképzeli és szavaz...
17:15
Kár a gőzért, a szexhiányos frusztrációdat nem tudod levezetni te szerencsétlen!Ugyanis veled ellentétben én szép és szexi vagyok, és még fiatal is! ;) ;)
Meg egoista is!😂😂😂😂
Mindenkinek ez rólad itt a véleménye. Képzeld el, hogy én is helyes vagyok, szerintem még fiatal is(17). De neked úgy látom, hogy a szépség mellé észt nem osztottak.:)
17:33
Te már csak tudod te kis 17 éves seggdugasz!😉😏😎
"Bár a szavazás kiírásakor egy esetleges szexre gondoltam konkrétan, de látom ez sokaknak nem egyértelmű..."
Mitől lett volna bárkinek is egyértelmű, ha ennyit írtál:
"... egy szép,fiatal lány hozzátok érne vagy csak nem izgatna fel?"
Hogy érts, hogy mennyire logikus, hogy egy ilyen megfogalmazásból szerinted a szexre kéne következtetni, esetleg gondold végig, ha tőled az kérdezné valaki, hogy:
"Téged taszítana,ha egy jóképű fiatal férfi hozzád érne, vagy csak nem izgatna fel?"
akkor arra gondolnál, hogy igazából konkrétan az kérdezték, hogy
"Téged taszítana ha egy jóképű fiatal férfi szexelne veled, vagy csak nem izgatna fel?"
Én is úgy értettem, hogy csak egy félreérthető érintés.
És nem.
30n
Szerintem aki hetero, azt nem izgatja semennyire egy nő, ettől lesz hetero. Ha már izgatja, akkor minimum biszexuális. Akkor is, ha csak elméletben, mert gyakorlatban sosem próbálta ki.
Viszont én is hallottam leszbikus ismerőstől, hogy többször is összejött, korábban magukat heteronak valló nővel. Már akkor is furcsálltam. Szerintem ennek az az oka, hogy a szexuális oktatás a béka segge alatt van, és nagy az elvárás a "normális" életre. Mindenki azt hallja már kicsi korától kezdve, hogy egyszer majd férjhez megy, gyerekei lesznek stb, és még ha érez is valamit a lányok iránt, inkább elnyomja, nem vesz róla tudomást. Aztán később találkozik egy leszbikussal, aki úgymond "rámászik", és akkor már kénytelen szembesülni azzal, hogy ez bizony izgató. De (!) ez a nő akkor sem hetero, csak elnyomta a bi énjét.
Heteroszexuális - ellenkező nem vonzza
Tehát biszexnek vagy leszbikusnak kell lenni, hogy izgató legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!