Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti heteró nők! Titeket taszìtana,ha egy szép,fiatal lány hozzátok érne vagy csak nem izgatna fel?
Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 18:44
A kérdező szavazást indított:
taszítana
közömbös lenne
esetleg felizgatna, ha tényleg szép a lány és még fiatal is, és tudom, hogy ő kíván engem
40 szavazat
2/43 anonim válasza:
Ha nem akarok valakitől semmit akkor ne "érintgessen" akár fiatal, akár idős, akár férfi, akár nő.
3/43 anonim válasza:
"hozzátok érne"
Hol érne hozzám? (Szerintem azért ez nem mindegy.)
4/43 anonim válasza:
Taszítana, de egy szép, fiatal fiú nyugodtan fogdoshatna.
5/43 A kérdező kommentje:
20:14
A pasik nem szépek... A nők szépek...már, aki az...
2021. aug. 11. 20:43
6/43 anonim válasza:
Helyzetfüggő lenne. Ha pl munkával kapcsolatos megbeszélés kapcsán érne hozzám biztos nem tulajdonítanék jelentőséget neki. Viszont ha egy buliban,koncerten,jó hangulatban,akár még izgatólag is hathatna. Bár nem voltam még ilyen helyzetben,nemigazán tudom,h a valóságban hogy működne.
7/43 A kérdező kommentje:
Szexuális értelemben értettem a hozzáérést.Nem véletlen a kategória.
2021. aug. 11. 21:00
8/43 anonim válasza:
Szexuális értelemben hozzám érhetne munka közben is,számtalan ilyen történetet hallunk. Látom a kategóriát és értettem,példaként írtam a két helyzetet. Biztos,hogy nem taszítana,közömbös lenne,vagy izgatólag hatna.
9/43 anonim válasza:
"Szexuális értelemben értettem a hozzáérést.Nem véletlen a kategória."
A kategóriát láttam. Ettől függetlenül számomra nem mindegy, hogy hol érne hozzám.
Ha számodra csak egyetlen hely létezik, ahol szexuális töltettel hozzá lehet érni egy másik emberhez, akkor elfogadom, hogy értelmetlen számodra a kérdésem.
(Ebben az esetben értem, ha válasz nélkül hagyod.)
10/43 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy te ugyanazt éreznéd, és ugyanaz lenne a reakciód, ha egy pasi végigsimítaná a karodat, melletted ülve a combodhoz nyomná a combját, vagy a villamoson mögötted állva a lábaid közé nyúlna hátulról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!