Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 feletti heteró nők! Titeket taszìtana,ha egy szép,fiatal lány hozzátok érne vagy csak nem izgatna fel?
Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 18:44
11/43 anonim válasza:
5, hogy ne lennének a fiúk szépek? Férfi vagyok, szép vagyok.
12/43 anonim válasza:
Pasira sose mondjuk,hogy szép. Férfias, sármos, vonzó, jópasi, 10/10-es..kb. ezek,de nekem pasira a szép jelző nem illik. Valahogy homokosan hangzik.
13/43 anonim válasza:
"közömbös lenne,vagy izgatólag hatna"
Megkérdezhetem, hogy heteroszexuálisnak tartod-e magadat?
14/43 anonim válasza:
12, korlátolt vagy, na és a metroszexuális férfi, aki sminkkel, lakkozza a körmét, de a nőket szereti? Én is ilyen vagyok, és rám ne mondd, hogy sármos, mert nem szeretem, én szép vagyok.
15/43 anonim válasza:
12-es vagyok. 14-es,dehogy mondom,hogy sármos,jópasi,10/10-es. Azt meg hogy férfias végképp' nem.
16/43 anonim válasza:
A férfiasság belülről jön. Ne járasd le a korosztályod, mert a legtöbb 40-es nem ragadt le 14 éves szinten, akik a kigyúrt macsó gitárosokért rajonganak.
17/43 anonim válasza:
Csak megjegyzem: a legtöbb negyvenes nő,sőt,a legtöbb nő,nem a metroszexuális pasikért van oda. Kivételek persze vannak,kb annyian,mint amennyi ilyen pasi van.
18/43 Kattoryory válasza:
16: nemcsak belülről jön a férfiasság, mint ahogy a nőiesség sem. Gondolom ronda férfi vagy és azért írsz ilyesmit.
Úgy gondolod csak a 14 éveseknek tetszenek az izmos férfiak? Áltasd csak magad.
19/43 A kérdező kommentje:
Ne offoljatok!!!Köszi!!!
2021. aug. 13. 18:39
20/43 anonim válasza:
18, én nagyon helyes vagyok, de úgy látom lehet akkor mégis csak okosabbak és tapasztaltabbak a 20-on évesek, mint a 40-esek. Egy nő tudja, hogy a férfiasság belülről jön, és az formálja a külsőt. Na nem persze a férfiasság hiányát palástoló szakállra és izomra gondolok. Az pont az ellentéte, kislányos belsőt takar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!