Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek baráttal, ha csak egy alkalomról lenne szó?
Nagyon félénk a lányokkal, csak velem tud normálisan beszélni, ha egy másik lánnyal kéne beszélnie akkor nagyon csendes lesz.
Tegnap megkérdezte, hogy egyszer lefeküdnék vele, hogy ne legyen szűz és úgy szerinte nagyobb lenne az önbizalma.
Nem tudtam mit mondani neki. Nem olyan típus aki be szokott jönni ezért is vagyunk jó barátok, de ha bele mennék tényleg segítene rajta? Vagy csak tönkre menne a barátságunk?
Ő kérdezte a szex dolgot, nem én hoztam fel.
Én csak szeretnék segíteni neki, hogy ne legyen ennyire félős a lányokkal.
Én majdnem biztos vagyok benne, hogy utána matrica lesz.
Azt mondja majd, hogy jó volt, vagy hogy jobb akar lenni, abban segíts.
Aztán meg azt, hogy legjobb barátok vagytok, jó is a szex, miért nem vagytok együtt...
Barátnőnek fog tekinteni, ha akarod, ha nem. Féltékeny lesz, és a végén még te leszel a Kva, aki képes érzelmek nélkül dugni.
Mi a háttérsztorija?
Lehetséges, hogy nem elsősorban a lányokhoz vonzódik?
Nekem volt már olyan gyerekkori legjobb barátom, akibe beleszerettem.
19-es nem egy általánosba jártunk, akkor sokat piszkálták azt tudom, mert duci volt. De középsuliba már semmi ilyen nem volt és le is fogyott, szóval ezek nem hiszem, hogy már okok lennének.
Nekem sose mondott olyat hogy fiúkhoz vonzódna, de lányokra mondta, hogy tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!