Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdnétek baráttal, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek baráttal, ha csak egy alkalomról lenne szó?

Figyelt kérdés

Nagyon félénk a lányokkal, csak velem tud normálisan beszélni, ha egy másik lánnyal kéne beszélnie akkor nagyon csendes lesz.

Tegnap megkérdezte, hogy egyszer lefeküdnék vele, hogy ne legyen szűz és úgy szerinte nagyobb lenne az önbizalma.

Nem tudtam mit mondani neki. Nem olyan típus aki be szokott jönni ezért is vagyunk jó barátok, de ha bele mennék tényleg segítene rajta? Vagy csak tönkre menne a barátságunk?

2021. aug. 11. 06:44
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
69%
Sok kalandom volt már baráttal és egyik sem ment tönkre. Szerintem egy barátságot ha tényleg igazi barátság nem fog egy szex tönkretenni.
2021. aug. 11. 06:52
 2/40 anonim ***** válasza:
75%
Igen.
2021. aug. 11. 06:59
 3/40 A kérdező kommentje:
1-es, és semmi se változott? Ugyanúgy jóba voltatok?
2021. aug. 11. 07:13
 4/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a leírtak alapján ez nem tenné tönkre a barátságot ha jól.kezelitek a dolgot.

Viszont nyilván csak akkor tedd meg ha te is élveznéd vagy legalább kíváncsi vagy rá,ha egyáltalán nem érdekel a srác akkor csak simán szánalomból ne feküdj le vele,máshogy is tudsz neki segíteni

2021. aug. 11. 07:14
 5/40 A kérdező kommentje:

4-es nem szánalomból hanem barátilag.

Próbáltam segíteni eddig is neki, rengeteg ismerősömnek mutattam be, olyannak is aki elmondta hogy tetszik neki mint pasi, de velük se tudott megnyílni. Egy nagyon kedves és vidám fiú de ilyenkor szinte meg se szólal.

2021. aug. 11. 07:21
 6/40 anonim ***** válasza:
26%
A srác fatökű, ha engem mutatnának be ennyi ismerősnek már bizttos nem keresnék senkit.... annyi közül akiknek még tetszett is ! nem tudott egyet összeszedni? Nem a szex itt a probléma, hanem simán az hogy gyerek még hozzá hiába 18+
2021. aug. 11. 07:27
 7/40 A kérdező kommentje:
Szerintem csak nincs önbizalma. Amiben én is hibás vagyok, mert bemutattam sok embernek de nem jött össze senkivel se és szerintem ez nem tett neki jót.
2021. aug. 11. 07:35
 8/40 anonim ***** válasza:
75%

6 vagyok- szóval miért lennél hibás? te bemutattad csillió embernek akiknek TETSZETT a srác :D

Basszus én se vagyok hatalmas túlbuzduló önbizalommal megáldva, vagyis inkább ez is csak tovább amortizálódik, minél tovább vagyok egyedül :D

De a srácnak gyakorlatilag házhoz ment a punci :D TEtszett neki a csaj... ez nem önbizalomhiány, egyszerűen még nem neki való , kicsit fejben át kell gondolnia a dolgokat vagy nem tudom, de ez nonszensz.

Van kereslet rá.... mi miatt lehetne visszahúzódó vagy önbizalom hiányos, konkrétan bármit tehetett volna és a csaj az övé, csak nem csinált semmit mert akkor kb nem is akart :D

Nem lehet hogy téged akarna? és azért nem állt le a többivel?

2021. aug. 11. 07:56
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már te legyél hibás, mert ő mulya. Akkor feküdj le velem is, hiszen nekem még senkit sem mutattál be, az én esetemben még hibásabb vagy!
2021. aug. 11. 07:57
 10/40 A kérdező kommentje:

Jó igaz lehet hibás nem vagyok azért.

8-as nem hiszem, hogy engem akarna, sok ideje vagyunk barátok és semmi ilyet nem vettem észre.

9-es, igaz, bocsi 😀

2021. aug. 11. 08:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!