Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek baráttal, ha csak egy alkalomról lenne szó?
Nagyon félénk a lányokkal, csak velem tud normálisan beszélni, ha egy másik lánnyal kéne beszélnie akkor nagyon csendes lesz.
Tegnap megkérdezte, hogy egyszer lefeküdnék vele, hogy ne legyen szűz és úgy szerinte nagyobb lenne az önbizalma.
Nem tudtam mit mondani neki. Nem olyan típus aki be szokott jönni ezért is vagyunk jó barátok, de ha bele mennék tényleg segítene rajta? Vagy csak tönkre menne a barátságunk?
Szerintem a leírtak alapján ez nem tenné tönkre a barátságot ha jól.kezelitek a dolgot.
Viszont nyilván csak akkor tedd meg ha te is élveznéd vagy legalább kíváncsi vagy rá,ha egyáltalán nem érdekel a srác akkor csak simán szánalomból ne feküdj le vele,máshogy is tudsz neki segíteni
4-es nem szánalomból hanem barátilag.
Próbáltam segíteni eddig is neki, rengeteg ismerősömnek mutattam be, olyannak is aki elmondta hogy tetszik neki mint pasi, de velük se tudott megnyílni. Egy nagyon kedves és vidám fiú de ilyenkor szinte meg se szólal.
6 vagyok- szóval miért lennél hibás? te bemutattad csillió embernek akiknek TETSZETT a srác :D
Basszus én se vagyok hatalmas túlbuzduló önbizalommal megáldva, vagyis inkább ez is csak tovább amortizálódik, minél tovább vagyok egyedül :D
De a srácnak gyakorlatilag házhoz ment a punci :D TEtszett neki a csaj... ez nem önbizalomhiány, egyszerűen még nem neki való , kicsit fejben át kell gondolnia a dolgokat vagy nem tudom, de ez nonszensz.
Van kereslet rá.... mi miatt lehetne visszahúzódó vagy önbizalom hiányos, konkrétan bármit tehetett volna és a csaj az övé, csak nem csinált semmit mert akkor kb nem is akart :D
Nem lehet hogy téged akarna? és azért nem állt le a többivel?
Jó igaz lehet hibás nem vagyok azért.
8-as nem hiszem, hogy engem akarna, sok ideje vagyunk barátok és semmi ilyet nem vettem észre.
9-es, igaz, bocsi 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!