Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek ilyen testű lánnyal?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy törlik a kérdést, de hátha...Végül is közszereplő, önszántából oszt meg ilyen képeket magáról.
Szóval ez a csaj egy sminkes influencer és az egyik videójában mesélte, hogy rengeteg pasival lefeküdt (és egyébkébt az aktuális pasija is nagyon jól néz ki). Meglepődtem, mert se melle, se segge, nem túl jó a teste és a feje is elég fura, természetellenes lett a sok dermal filler miatt, ráadásul a stílusa is extrém. Persze Svédországban nyilván más a közízlés, de akár saját ismerősi körömből is hozhatnék példát, mert egy csomó csaj van, akikről nem gondoltam volna külsejük alapján, hogy ennyire kapósak.
A feje tényleg "érdekes" s nincs túl nagy melle, de nincs annyira rossz teste sem bár topmodell tényleg nem lesz. Ettől még simán dugnám, miért is ne? :) Az emberek többsége ha nem taszító nekik nagyon egy adott lány "csak szex" alapon simán megdugna elég sok nőt.
2021. júl. 25. 23:07
2/31 anonim válasza:
Nem minden ám a külső :) Ott a kisugárzás és hogy mi van a fejben is... Attól hogy valaki nem bomba csaj még lehet érzéki.
2021. júl. 25. 23:07
3/31 anonim válasza:
Én le. Nem egy álomnő, de nem is ronda.
Nem tudom, te mekkora fenékre tartasz igényt, nekem ez pont jó lenne...
2021. júl. 25. 23:08
4/31 anonim válasza:
Mivel most kb annyi anyag van bennem, mint egy betonmixerben, ezért le.
Itt az extrém jóképű pasija, az exe is nagyon jól nézett ki, szóval gondolom nem akármilyen "jöttmentekkel" feküdt le.
2021. júl. 25. 23:12
6/31 anonim válasza:
nekem a feje ami nem jön be, szóval tuti offos, testével nincs bajom, bár tetkó nem jön be
2021. júl. 25. 23:13
7/31 anonim válasza:
Tényleg érdekes a nővérem pl segges melles csaj, és be is jön a pasiknak, de van egy ilyen alkatú barátnője amilyet meg is osztottál, na ha az ott van a nővérem labdába se rúg. Amúgy engem is nagyon meglepedt ez.
2021. júl. 25. 23:13
8/31 anonim válasza:
Nem a szepseg a lenyeg, mert az szart sem er, hanem a stilus, kisugarzas meg a jellem, ha egy unalmas fasz vagy, de ugy nezelki mind dicaprio akkor nem fogsz sokat szexelni
2021. júl. 25. 23:16
9/31 anonim válasza:
Irigykedsz, kerdezo?
Szerintem ez jo alkat. A melle kicsit lapos mondjuk. Nem mindenki bukik a husisabb lanyokra.
2021. júl. 25. 23:17
10/31 A kérdező kommentje:
Nekem hasonló az alkatom, csak vékonyabb. Vékonyabb derék és combok, laposabb has+valamivel nagyobb mell, de mindig abban a hitben éltem, hogy full taszító és nőietlen :D Szegyenlős is vagyok, nem voltam strandon gyerekkorom óta, bő ruhákat hordok stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!