Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor sokáig tartjátok csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor sokáig tartjátok csak úgy egy fiatal lánnyal a szemkontaktust és a cickóit sokszor megnézitek akkor lefeküdnétek vele? Vagy akartok tőle valamit?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 16. 09:22
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Helyzet függő
2021. ápr. 16. 09:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az új Hazafias Népfront esélyeit szeretnénk vele megbeszélni a téeszelnök NER-jével szemben a 22-es választásokon. Nyilván.
2021. ápr. 16. 09:27
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell ezt túlmisztifikálni. A szexuális érdeklődésnek nyilvánvaló jele, de különösebb jelentősége nincs.
2021. ápr. 16. 09:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Szexualis erdeklodesre iranyul a kerdes leginkabb.
2021. ápr. 16. 09:28
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Tömören fogalmazva szeretnék vele lefeküdni!!
2021. ápr. 16. 09:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszan nézem, akkor tetszik a lány, megindul a fantáziám, hogy mi lehetne vele, de általában itt vége is a dolognak, mert ő semmit nem akar tőlem. Akarhatok tőle valamit, de kettőn áll a vásár.
2021. ápr. 16. 09:33
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

"Szexualis erdeklodesre iranyul a kerdes leginkabb."

Igen, de úgy értem, hogy ettől még egyáltalán nem biztos, hogy tényleg bejön a lány, vagy hogy bármilyen szándékom lenne. Sokszor vettem észre magamon, hogy egy nagyobb dekoltázs, vagy egy megmozduló mell önkéntelenül vonzza a tekintetem.

Pl a főnökasszonyomat (~50 éves) tök jó nőnek tartom, tetszik is, de különösebb vágyat nem érzek irányába. Ezzel együtt ha kivágottam ruhát vesz fel, vagy a bimbije átüt a hidegben, erősen oda kell figyelnem, hogy a szemébe nézzek, volt is ebből már kínosan nevetős munkahelyi megbeszélés.

Szóval másképpen fogalmazva: ha érdekel a srác, akkor ez a számodra nyilvánvalóan kedvező jelzés, ugyanakkor semmilyen hosszú távú következtetést nem szűrnék le sem a meglétéből, sem a hiányából.

2021. ápr. 16. 09:44
 8/9 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat :)

Amugy rolam szol a kerdes, es egyaltalan nem oltozom ugy hogy kinn legyen a mellem es nem is D-s a meretem, szoval nem feltuno😅

2021. ápr. 16. 09:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A kicsi ciciket imádom, szóval nem kell tejcsarnoknak lenniük, hogy állandóan azokat nézzem, meg a popsit, lábakat. Haha. 🙂
2021. ápr. 16. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!