Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor sokáig tartjátok csak úgy egy fiatal lánnyal a szemkontaktust és a cickóit sokszor megnézitek akkor lefeküdnétek vele? Vagy akartok tőle valamit?
"Szexualis erdeklodesre iranyul a kerdes leginkabb."
Igen, de úgy értem, hogy ettől még egyáltalán nem biztos, hogy tényleg bejön a lány, vagy hogy bármilyen szándékom lenne. Sokszor vettem észre magamon, hogy egy nagyobb dekoltázs, vagy egy megmozduló mell önkéntelenül vonzza a tekintetem.
Pl a főnökasszonyomat (~50 éves) tök jó nőnek tartom, tetszik is, de különösebb vágyat nem érzek irányába. Ezzel együtt ha kivágottam ruhát vesz fel, vagy a bimbije átüt a hidegben, erősen oda kell figyelnem, hogy a szemébe nézzek, volt is ebből már kínosan nevetős munkahelyi megbeszélés.
Szóval másképpen fogalmazva: ha érdekel a srác, akkor ez a számodra nyilvánvalóan kedvező jelzés, ugyanakkor semmilyen hosszú távú következtetést nem szűrnék le sem a meglétéből, sem a hiányából.
Koszi a valaszokat :)
Amugy rolam szol a kerdes, es egyaltalan nem oltozom ugy hogy kinn legyen a mellem es nem is D-s a meretem, szoval nem feltuno😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!