Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdnétek ilyen testű lánnyal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek ilyen testű lánnyal?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy törlik a kérdést, de hátha...Végül is közszereplő, önszántából oszt meg ilyen képeket magáról.

[link]

[link]

Szóval ez a csaj egy sminkes influencer és az egyik videójában mesélte, hogy rengeteg pasival lefeküdt (és egyébkébt az aktuális pasija is nagyon jól néz ki). Meglepődtem, mert se melle, se segge, nem túl jó a teste és a feje is elég fura, természetellenes lett a sok dermal filler miatt, ráadásul a stílusa is extrém. Persze Svédországban nyilván más a közízlés, de akár saját ismerősi körömből is hozhatnék példát, mert egy csomó csaj van, akikről nem gondoltam volna külsejük alapján, hogy ennyire kapósak.

2021. júl. 25. 23:04
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nincs semmi gond a csaj alakjával, ahogy jó eséllyel a tiéddsel sincs. Az önbizalmaddal van gond (ráadásul alaptalanul). Nem hiszem, hogy ne lennél népszerű a pasiknál.

Egyébként az arcával se lenne semmi bajom, de az a frufru... valami rémálom. Bár én valahogy gyárilag rühellem és a legtöbb nőn katasztrófálisan is néz ki, legalábbis számomra.

2021. júl. 26. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!