Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es nők, ti hogy oldanátok meg?
20 éve vagyunk házasok, 1 gyerek van, már kirepült a fészekből. A férjem soha nem volt jó szerető, ha hetente egyszer elélvezett, ami 5 perc, részéről befejeződött a szex. Az utóbbi időben a nullára csökkent ez is, inkább meccset néz, játszik, vagy a haverokkal pecázik. Konkrétan 1 éve nem dugott meg. Pedig csinos, ápolt igényes nő vagyok, rendszeresen sportolok. Ahogy betöltöttem a 40 évemet a libidóm a duplájára nőtt. Fizikailag fáj a szex hiánya. A férjem a problémákról hallani sem akar, azt mondja hogy én vagyok egy nimfomán.
Válni nem akarok, ez teljes anyagi csőd lenne a részemről, és a férjem nem hagyná annyiban. Anyagilag fizikailag és pszichésen is kikészítene.
A maszti után még jobban kívánom egy férfi ölelését.
Szeretőről szó sem lehet, a férjem alvilàgi körökben mozog és sekit nem akarok nyomorékká tenni, mert biztos hogy nem hagyná annyiban ha kiderülne.
5
A masszázs jó ötletnek tűnik.
#8-as jól írta, szerintem kezdj el valahogy építkezni, okosban.
Amúgy a masszázst úgy értettük, hogy vannak olyan masszőrök, akik benne vannak szexben is ha van szimpátia. Ilyesmit megfontolhatnál
N
13
Ilyet találni nem egyszerű. Eddig egyik masszőr sem próbált kezdeményezni. Ha én voltam kedvesebb akkor sem vette a lapot. Pedig volt hogy elélveztem masszázs közben.
#14: nem tudom milyen az 'eseted', de én ismerek egy srácot, aki szimpátia alapon néha benne van ilyesmiben. Ha gondolod írj privátban és megadom a számát. Talán kezdetnek jó lesz. Ha nem is tetszik, akkor max megujjaz és kész. Azt brutál jól csinálja:D
#5, #13
Én ezt úgy oldottam meg, hogy nem mentem hozzá ahhoz, aki nem jó szerető, sőt, az ilyennel még következő randi sem volt.
Nyilván nem véletlen választottad a férjedet a problémák ellenére, nyilván nem véletlen nem válsz el tőle. Akkor élvezd a "jót", amibe beleültél, a többit meg viseld el.
Ha megtudják hogy ki a férjem akkor hozzàm se mernek érni.
Nem lenne etikus ha eltitkolnàm a veszélyeket.
A szerető témát pedig megemlíteni is öngyilkossàg. Azt sem türi ha valaki túl kedves hozzám egy társaságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!