Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora méret már okozhat fájdalmat szexnél?
Figyelt kérdés
16/4 cm állva. Van olyan póz ahol okozhat fájdalmat egy lánynak?2021. aug. 10. 17:40
1/9 anonim válasza:
Ha vízszintesben vagy egy koporsóban, akkor tuti fájdalmat okozol a lánynak.
2/9 anonim válasza:
Páromé is ekkora kb, bár kicsit vastagabb. Kutyában néha túl mélyre megy vele.
3/9 anonim válasza:
15/4 az enyém, nem nagy, sőt. De kutyapózban be lehet ezt is annyira tolni, hogy fáj a lánynak, főleg ha nincs rendesen felizgulva.
4/9 anonim válasza:
#2 Milyen fajta kutyában megy mélyre? 🤪
6/9 anonim válasza:
Ha ezzel fájdalmat okozol, az a te bénaságod,mert akkor nem izgattad fel rendesen a lányt. Ez nem extrém méret.
7/9 anonim válasza:
Ugyan, misszionáriusban és kutyában is be lehet tolni túl mélyre ha olyan a csaj.
8/9 anonim válasza:
Hát fijam, én a te korodban már 163 centi voltam. 😁
9/9 anonim válasza:
Akkor az én 22/5 aknavetőm mit művel? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!