Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen lehet egy ,38 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet egy ,38 éves szűz pappal szexelni?

Figyelt kérdés
40 éves elvált nő vagyok. A falunk papja egy 38 éves jóképű férfi. Járok misére, és a templomban is sokszor segítek a gyülekezet többi tagjával. Formás csinos nőnek tartanak. Észrevettem a gyülekezetben, meg a kirándulásokon, hogy az atya is legelteti rajtam a szemét sokszor. Jóban vagyunk, de eddig nem próbálkoztam be semmivel konkrétan. Viszont iszonyatosan vonz a dolog. Jóképű, sportos, még nem volt nővel sosem.. teljesen beindulok a gondolattól, hogy szexeljek vele, bűn vagy nem bűn. Augusztus végén lesz egy három napos buszos kirándulása ismét a gyülekezetnek, mindketten ott leszünk. Ti hogyan próbálkoznátok be? Látom, hogy ő is rám van izgulva, de tanácstalan vagyok ebben a helyzetben.Mennyire ki lehet éhezve ha 38 évig nem látott nőt? Egyfolytában ezen agyalok. Ti mit tennétek?

#Pappal szex
2021. aug. 10. 16:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
44%
Én biztos,hogy leszopnám.
2021. aug. 10. 16:10
 2/26 anonim ***** válasza:
25%
Arra nem gondoltal, hogy eddig hany fiatal fiut molesztalhatott?
2021. aug. 10. 16:14
 3/26 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy meleg lenne. Ahogy nézni tud néha az emberre.. bér a hideg kiráz
2021. aug. 10. 16:18
 4/26 anonim ***** válasza:
87%

nézd, szerintem régen nem szűz :D

mikor kisgyerek voltam, bennem is ez élt, hogy a papok életük végéig önmegtartóztatást fogadnak.

Ez akkor tört meg bennem, amikor az egyik hittanórát egy pap tartotta, aki elmesélte hogy lett papp: elvált a feleségétől, majd örök hűséget fogadott az úrnak.

Fel is szentelték. Misét is tartott....akkor hogy is van ez?! :D

Számtalan pletyka kering a nagyszüleim falujában is, hogy a pap bizony néha kezelget asszonyokat.

Úgyhogy igen sokszor aki vizet prédikál, bizony bort iszik :D

Arra hogy hogy közeledj...hát nehéz kérdés. Mert lehet azon kevesek közé tartozik, aki tényleg betartja a cölibátust. Ezt mindenképp ki kellene derítened előtte.

2021. aug. 10. 16:27
 5/26 anonim ***** válasza:
68%

Ugye tudjátok hogy csak a római katolikus papoknak nem szabad házasodni?

Lehet hogy megnéz stb, de korántsem biztos hogy belemenne a dologba, az meg még kevésbé hogy ott hagyja a papi hivatást, bár nyilván erre is volt már példa

2021. aug. 10. 16:32
 6/26 A kérdező kommentje:
Tuti, hogy nem volt még nővel, pont ez vonz benne annyira.
2021. aug. 10. 16:32
 7/26 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem elég genyó dolog kísértésbe hozni egy papot.
2021. aug. 10. 16:58
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy egyedül ezzel a római katolikus papos dologgal kedves kérdező!

Én összesen kettővel voltam hasonló helyzetben. Egyik most 55 éves lesz majd decemberben, másik meg velem egyidős: 47 éves.

Kölcsönösnek nézett ki mindkét férfiúval. Ráadásul az 55 évest tavaly ismét visszahelyezték arra a plébániára, ahol megismerkedtünk (hat éven keresztül, kb. 300 km-re volt tőlem... sírtam utána egy darabig.)

47/N

2021. aug. 10. 16:59
 9/26 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem meg totál elavult és beteg dolog a papi cölibátus.

A többivel kapcsolatban a Fleabag 2. évadát javaslom megtekintésre.

2021. aug. 10. 17:50
 10/26 anonim ***** válasza:
Istennek tetsző dolog próbára tenni az atyát. Nem a te problémád, ha elbukik. Amúgy nem fog, szerintem. De sok sikert!
2021. aug. 10. 18:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!