Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet egy ,38 éves szűz pappal szexelni?
nézd, szerintem régen nem szűz :D
mikor kisgyerek voltam, bennem is ez élt, hogy a papok életük végéig önmegtartóztatást fogadnak.
Ez akkor tört meg bennem, amikor az egyik hittanórát egy pap tartotta, aki elmesélte hogy lett papp: elvált a feleségétől, majd örök hűséget fogadott az úrnak.
Fel is szentelték. Misét is tartott....akkor hogy is van ez?! :D
Számtalan pletyka kering a nagyszüleim falujában is, hogy a pap bizony néha kezelget asszonyokat.
Úgyhogy igen sokszor aki vizet prédikál, bizony bort iszik :D
Arra hogy hogy közeledj...hát nehéz kérdés. Mert lehet azon kevesek közé tartozik, aki tényleg betartja a cölibátust. Ezt mindenképp ki kellene derítened előtte.
Ugye tudjátok hogy csak a római katolikus papoknak nem szabad házasodni?
Lehet hogy megnéz stb, de korántsem biztos hogy belemenne a dologba, az meg még kevésbé hogy ott hagyja a papi hivatást, bár nyilván erre is volt már példa
Nem vagy egyedül ezzel a római katolikus papos dologgal kedves kérdező!
Én összesen kettővel voltam hasonló helyzetben. Egyik most 55 éves lesz majd decemberben, másik meg velem egyidős: 47 éves.
Kölcsönösnek nézett ki mindkét férfiúval. Ráadásul az 55 évest tavaly ismét visszahelyezték arra a plébániára, ahol megismerkedtünk (hat éven keresztül, kb. 300 km-re volt tőlem... sírtam utána egy darabig.)
47/N
Szerintem meg totál elavult és beteg dolog a papi cölibátus.
A többivel kapcsolatban a Fleabag 2. évadát javaslom megtekintésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!