Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen lehet egy ,38 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet egy ,38 éves szűz pappal szexelni?

Figyelt kérdés
40 éves elvált nő vagyok. A falunk papja egy 38 éves jóképű férfi. Járok misére, és a templomban is sokszor segítek a gyülekezet többi tagjával. Formás csinos nőnek tartanak. Észrevettem a gyülekezetben, meg a kirándulásokon, hogy az atya is legelteti rajtam a szemét sokszor. Jóban vagyunk, de eddig nem próbálkoztam be semmivel konkrétan. Viszont iszonyatosan vonz a dolog. Jóképű, sportos, még nem volt nővel sosem.. teljesen beindulok a gondolattól, hogy szexeljek vele, bűn vagy nem bűn. Augusztus végén lesz egy három napos buszos kirándulása ismét a gyülekezetnek, mindketten ott leszünk. Ti hogyan próbálkoznátok be? Látom, hogy ő is rám van izgulva, de tanácstalan vagyok ebben a helyzetben.Mennyire ki lehet éhezve ha 38 évig nem látott nőt? Egyfolytában ezen agyalok. Ti mit tennétek?

#Pappal szex
2021. aug. 10. 16:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
93%

Figyi már, arra nem gondoltál, hogy esetleg megkérdezd, hogy nem inna e meg veled egy kávét vagy nem sétálnátok egyet a tóparton? Tudod, mint amikor 2 normális ember ismerkedik.

Ha ilyen kiéhezett vagy, akkor legalább ne egy papra akarj rányomulni te szegény...

2021. aug. 21. 08:51
 22/26 anonim ***** válasza:
65%

Mi lett végül? Szabad megkérdezni?

Ui: én vagyok az a válaszoló, aki két római katolikus pappal is félreérthető helyzetbe került több alkalommal...

2021. aug. 25. 07:39
 23/26 A kérdező kommentje:
Semmi.. Nem mertem semmit lépni
2021. aug. 25. 08:03
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Jól tetted szerintem. Egyházi személyeket inkább hagyjon meg az Ember Lánya a hivatásukban...

Nálam is felemásan alakult. Mindkettővel érzelmi elhidegülés lett a vége.

22-es válaszoló voltam.

2021. aug. 25. 08:07
 25/26 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, hogy bemegyek hozzá meztelenül mikor zuhanyzik, aztán lesz ami lesz.. Végül semmit nem mertem csinálni.
2021. aug. 25. 08:33
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon helyes, hogy nem mentél.

Szerintem csak azért tetszik, mert tiltott gyümölcs.

2021. aug. 25. 11:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!