Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha éjjel jön a szeretőm feltehetem a karoramat?
20
Gondoltam, hogy valaki szó szerint fogja venni a „provokálja a prolikat” szókapcsolatot, és konkrét árkategóriákkal meg márkákkal fog teljesen feleslegesen érvelni. (Amit
amúgy én pont leszarok, fogalmam sincs, melyik óra mennyit ér.)
Arra céloztam, hogy itt valaki triggereli az átlagembert, aki otthon nyomkodja jó eséllyel magányosan a gyik-et a vélt vagy valós high life-jával. Fehérneműben várom a Hugo Boss öltönyös-karórás gazdag szeretőmet, aki hajnalban jön az asszony mellől megkúrni engem, tehát nyilván isteni nő lehetek, drága szexi fehérneműben várom, csinálok neki magamra zöld macskaszemeket is – de rajtam maradjon-e a májkelkorsz, amire tellett a fizetésem mellett abból a zsebpénzből, amit a Hugoboss Hugó hagy néha a konyhaasztalon, hogy „vegyél ebből magadnak valami patent dolgot, cicám”.
Bocsi hogy eltűntem. Nem voltam itthon....
Nem , nem tettem fel mert ciki volt. Jött , megdugott , ezúttal csak Hugo Boss Polo volt , öltöny már nem . 🙂🙂
A szex is katasztrófalis volt. Egyszerűen nem tudtam elmenni ...
Talán legközelebb.amugy 22es , valahol nagyon ironikus de a legdurvább hogy szóról szóra így van . Mármint nem trollkodok. A szeretőmmek 8 éves kapcsolata van , gazdag üzletvezető aki néha napján ha épp kedve tartja meglátogat. Nekem ez egyenlőre oké, sőt pont az amire vágyom .
Kérdező, a szavaid és a mögöttük álló gondolatok között erős eltérés van. A szöveg összeszedett, nyelvtanilag helyes, még elütés sincs, vagy alig. De a tartalom egy éretlen kamaszra utal, vagy egy egyszerű gondolkodású, majd' azt mondtam, együgyű nőre.
Sajnálom, szerintem is kitalált szituáció.
Egyszeri alkalom volt, és nem az, hanem a szeretői státusz, ami megfelel neki.
Értetted te is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!