Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha éjjel jön a szeretőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha éjjel jön a szeretőm feltehetem a karoramat?

Figyelt kérdés
Hajnali négykor beugrik a szeretőm. Szeretném ha látná az új gyönyörű Michael Kors karóramat. Nyilván fehérneműben fogom várni , nem lehetek hajnalban,itthon ,szex előtt felöltözve. Ciki ha felteszem az órát ?
2021. aug. 10. 01:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
A MK egy olcso, igenytelen kinai divatmarka csak mondom.
2021. aug. 10. 09:33
 22/31 anonim ***** válasza:
79%

20

Gondoltam, hogy valaki szó szerint fogja venni a „provokálja a prolikat” szókapcsolatot, és konkrét árkategóriákkal meg márkákkal fog teljesen feleslegesen érvelni. (Amit

amúgy én pont leszarok, fogalmam sincs, melyik óra mennyit ér.)

Arra céloztam, hogy itt valaki triggereli az átlagembert, aki otthon nyomkodja jó eséllyel magányosan a gyik-et a vélt vagy valós high life-jával. Fehérneműben várom a Hugo Boss öltönyös-karórás gazdag szeretőmet, aki hajnalban jön az asszony mellől megkúrni engem, tehát nyilván isteni nő lehetek, drága szexi fehérneműben várom, csinálok neki magamra zöld macskaszemeket is – de rajtam maradjon-e a májkelkorsz, amire tellett a fizetésem mellett abból a zsebpénzből, amit a Hugoboss Hugó hagy néha a konyhaasztalon, hogy „vegyél ebből magadnak valami patent dolgot, cicám”.

2021. aug. 10. 09:37
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Na feltetted vagy nem?
2021. aug. 10. 11:08
 24/31 A kérdező kommentje:

Bocsi hogy eltűntem. Nem voltam itthon....

Nem , nem tettem fel mert ciki volt. Jött , megdugott , ezúttal csak Hugo Boss Polo volt , öltöny már nem . 🙂🙂

A szex is katasztrófalis volt. Egyszerűen nem tudtam elmenni ...

Talán legközelebb.amugy 22es , valahol nagyon ironikus de a legdurvább hogy szóról szóra így van . Mármint nem trollkodok. A szeretőmmek 8 éves kapcsolata van , gazdag üzletvezető aki néha napján ha épp kedve tartja meglátogat. Nekem ez egyenlőre oké, sőt pont az amire vágyom .

2021. aug. 12. 17:42
 25/31 A kérdező kommentje:
Az előbb nézegettem egy Hugo Boss karórát. 120 ezer. Lehet össze sporolok rá ,csak hogy lássa hogy egy szinten vagyunk
2021. aug. 12. 17:43
 26/31 A kérdező kommentje:
Mármint imponalni akarok neki . Úgy teszek mintha megtehetnem. Mondjuk valószínűleg pontosan tudja hogy mi a helyzet ...
2021. aug. 12. 17:44
 27/31 anonim ***** válasza:
58%

Kérdező, a szavaid és a mögöttük álló gondolatok között erős eltérés van. A szöveg összeszedett, nyelvtanilag helyes, még elütés sincs, vagy alig. De a tartalom egy éretlen kamaszra utal, vagy egy egyszerű gondolkodású, majd' azt mondtam, együgyű nőre.

Sajnálom, szerintem is kitalált szituáció.

2021. aug. 12. 17:58
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne alázd ezzel magad. Nem érsz el vele semmit.
2021. aug. 12. 17:59
 29/31 anonim ***** válasza:
73%
Neked ezt pont jó hogy nem tudsz elelvezni? Használnak mint egy zsebkendőt, megunja a Hugo Boss embered a lyukat járást! Akkor ki fog dugni? Keresel egy másik szeretőt?
2021. aug. 12. 21:20
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyszeri alkalom volt, és nem az, hanem a szeretői státusz, ami megfelel neki.

Értetted te is...

2021. aug. 12. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!