Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha éjjel jön a szeretőm feltehetem a karoramat?
Figyelt kérdés
Hajnali négykor beugrik a szeretőm. Szeretném ha látná az új gyönyörű Michael Kors karóramat. Nyilván fehérneműben fogom várni , nem lehetek hajnalban,itthon ,szex előtt felöltözve. Ciki ha felteszem az órát ?2021. aug. 10. 01:08
1/31 anonim válasza:
Nem.
Üsd el egy poénnal.
Mondd meg neki, hogy hamarabb /később jött, mint vártad.
3/31 A kérdező kommentje:
Kicsit cikinek érzem. És szerintem venné a lapot. Inkább nem. 😅
2021. aug. 10. 01:26
4/31 anonim válasza:
Te most dugni akarsz vagy villogni az óráddal? :D Felrakhatod, de szerintem nem attól fog neki állni a cerka hanem hogy dugás lesz.
5/31 A kérdező kommentje:
🙂🙂🙂🙂
Ez jogos volt 🙂
2021. aug. 10. 01:31
6/31 A kérdező kommentje:
Úgy izgulok...aludni sem tudok. Na meg ugye már értelme sincs... Nemsokára itt lesz
2021. aug. 10. 01:31
7/31 anonim válasza:
Holnap fel veszed bazdmeh az utcán
8/31 A kérdező kommentje:
Milyen hulyesegeken jár az agyam. Elképesztő! 😅
2021. aug. 10. 01:34
9/31 anonim válasza:
Rolexben vagy omegában esetleg Breitlingben jön ?
10/31 A kérdező kommentje:
Nem. csak Hugo Boss öltöny, karóra stb ... Mondjuk ő munkába indul.
2021. aug. 10. 01:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!