Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok , nők, volt hogy alkalmi partnereteknek, nemállt fel? Reakciótok?Mint a Mórickas viccben? -Anya mi dőlt fel éjjel a hálószobátokban? -Semmi, honnan veszed ezt Móricka? -Mer'aszontad'apának hogy ezt már az öregisten se állítccsa fel!
Figyelt kérdés
#Nem álkt fel!
2021. máj. 27. 18:17
1/8 anonim válasza:
Volt. Reakció: semmi, pár perc szánalmas próbálkozás, ha nem megy, nem megy, vége a dolognak, öltözés és viszlát.
2/8 A kérdező kommentje:
Kinwvetted magadban?Merges voltál rá?
2021. máj. 27. 18:32
3/8 anonim válasza:
Nem nevettem ki, minek nevetném. Inkább szánalmas volt, felöltöztem, eljöttem, nem foglalkoztam vele. Minek fecséreljem rá az energiámat tovább?
4/8 A kérdező kommentje:
Adnál neki még 1 esélyt?1/3?
2021. máj. 27. 18:55
5/8 anonim válasza:
Igen volt, lelki oka volt. Szopás közben lelankadt többször, akkor megkérdeztem mi a baj. Oda feküdtem a mellkasára, megbeszéltünk aztán megnyugodott, közben a kezemmel simogatta aztán újra kezelés e vettem a számmal. Azon a napon 4 orgazmusa volt. Eszembe se jutott volna kinevetni.
6/8 anonim válasza:
Lehet nem ezt akarod hallani, de alkalmiban nem. Mert minek.
7/8 anonim válasza:
Volt. Fáradt volt, meg izgult is.
Eszembe nem jutott volna kinevetni. Kinyalt. Ölelkeztünk, csókolóztunk, beszélgettünk.
Kövi alkalomra sem sikerült. Megint megölelgettem, babusgattam, beszélgettünk.
3. alkalomra feloldódott. Rohadt jót szexeltünk.
8/8 anonim válasza:
Volt, nagyon izgult, megbeszéltük, sose nevetnék ki ezért senkit. Máskor újra próbáltuk és minden szuper volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!