Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocka0101 kérdése:
Tenyleg lehet szex partnert talalni itt?
Figyelt kérdés
Ismerőseim mondták hogy volt már szex kapcsulatuk innen valoban lehet itt találni? 20 f2021. aug. 9. 15:31
13/21 anonim válasza:
Igen lehet, csak egy kis időt kell szánni a keresésre.
N
14/21 anonim válasza:
Én szerettem volna, de az egyik pasi már nem akarta mire én eljutottam addig. A másik lebukott addigra, csak az írogatással.A harmadik meg felszívódott pedig már a találkozót is megbeszéltük.Vannak itt szájhős pasik. Így el is vették a kedvem az itteni ismerkedéstől.
15/21 anonim válasza:
14# én is jártam úgy hogy felszívódott a pasas, tele az oldal kamusokkal.
18/21 anonim válasza:
Eddig egy volt,pedig nem is azért írtam rá.F37
19/21 anonim válasza:
8: Megdugtak, aztán vége lett, de nyugi, nem szexkapcsolat volt ;)
3: Segítsek? Tartsam a cerkát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!