Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a mai világban szexpartnert találni?
Nekem könnyen megy. Internet nélkül.
De minél görcsösebben próbál valamit az ember, annál kevésbé sikerül neki…
Én is nehezen bírom, de durván 5 éve szünetel a dolog. Az ilyen egy alkalmas szexelésnek számomra nem sok értelme lenne, mert pont azt a szeretetet nem kapom meg, ami hiányzik.
(F)
Légyszíves mutass EGYET!!!
De olyat ami nem arról szól hogy kreált kamuregekkel csábítják a szerencstlent, aki majd fizet, mert ugye ingyen még egy adatlapot sem lehet megnézni, nemhogy kommunikálni.
1/
Én nem járok strandra,amúgy meg sajna félénkebb vagyok,meg ez a direkt szexre menős dolog se nagyon ment sose élőben meg nagy ritkán szólítottam le nőket ismerkedés céljából de akkor jött az én így nem ismerkedem,a jaj nekem barátom van meg a nem dolgok.
3/
Egyszer nekem is volt 5 év akkor is majd meg őrültem aztán hébe hóba akadt egy kis szex de 365 napra kivetítve kevés.Olyan durva,hogy mindenhonnan ömlik a nyakunkba a szex a net is tele van amatőr szex videókkal de az ember mégis egyre inkább nem talál semmilyen kapcsolatot sem,vagy csak max a menők találnak de ők mindig.
7/
Hol írtam én ilyet?
Elegyek a remixbe a nyugati mellé.
Rengeteg nő van aki a szex miatt van ott.
Ha megvan a szemkontaktus akkor egy ital, kis tànc aztàn dugás reggelig.
Volt hogy egy pàr táncolt, a nővel szemeztem, odajöttek és bevettek harmadiknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!