Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hazudik az orgazmusrol?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudik az orgazmusrol?

Figyelt kérdés

A barátnőm szerintem hazudik arról hogy orgazmusa szokott lenni.19/F

Egyszerűen semmi jelét nem látom általában, csináljuk csináljuk egyszer csak megállok egy másodpercre fújni majd mondja hogy szerinte fejezzük be nekem másképp mert ő már elment. De nem láttam jelét.

4 hónapja vagyunk együtt ő szűz volt előttem.

Beszéltem már vele sokszor erről hogy ha nem lenne se lenne semmi nyugodtan elmondhatna, de kiall az állítása mellett

2021. aug. 6. 18:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Meg akkor miért nem mondaná el nekem őszintén? Szeretni szeret az biztos, értelmes lány is, én már mondtam neki hogy teljesen nyugodtan tálalhatna nekem bármit, mindenki máshogy szereti a dolgokat, és akkor azon valtoztatok, és ő pedig azt mondja hogy neki tényleg így tökéletes minden és elszokott menni
2021. aug. 6. 23:46
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Én is el tudok menni szex közben úgy, hogy nincs mellette (látványos) orgazmusom. Sokáig azt se tudtam, mi ez. Amikor a legjobban be vagyok indulva és úgy érzem, mindjárt felrobbanok a gyönyörtől, hirtelen egy pillanat alatt kiszáll belőlem minden erő, már majdnem a rosszullétig. Szinte szédülök ilyenkor és őszintén szólva egyáltalán nem jó érzés, rosszulléthez hasonló, hirtelen gyengeségérzet ájulás közeli állapottal. A gyönyörnek itt vége van, mondhatjuk, hogy nekem is végem van olyankor, annyi erőm sincs, hogy a kezemet megmozdítsam és nagyon nem szeretem ilyenkor folytatni a szexet. Ha hagyom is, egy rongybaba vagyok olyankor és vagy vissza lehet lendíteni vagy nem. Ez van, elmegyek orgazmus nélkül és hiányérzetem van utána. De ettől még elmegyek, csak nálam valahogy a legjobb rész kiesik és rögtön orgazmus utáni állapotba zuhanok.
2021. aug. 7. 00:00
 13/16 A kérdező kommentje:
Értem. Nos akkor én többet nem is tudok tenni igaz? Mármint azonkívül hogy mégalaposabban próbálok odafigyelni akció közben hogy mi esik neki nagyon jól,mert amúgy most nem tudom hogy mit higyjek..Én úgy ismerem mint aki őszinte ezzel kapcsolatban mégis azt érzem hogy ezek a dolgok nem így vannak, nemtudom..
2021. aug. 7. 00:09
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Nekem maszti közben se volt soha klasszikus orgazmusom, ezért nem hibáztattam soha egy partneremet se az orgazmus elmaradása miatt. Olyan volt, hogy nem volt jó a szex valakivel, de annak nem az orgazmushoz volt köze. Szóval ha neki masztival jobb, intenzívebb az orgazmusa, akkor van még hova fejlődnötök, de szerintem sok minden jön az összecsiszolódással akár évek alatt is.

Kifaggatod, mit érez amikor elmegy és azért ki lehet abból találni, ha csak kamuzik.

Azért ha nincs is látványos orgazmusa, valami olyasmit éreznie kell szerintem, mint amit én érzek azzal, amikor elmegyek orgazmus nélkül.

2021. aug. 7. 00:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el orgazmusig szex előtt/után. Sok nőnek édeskevés a pénisz. Főleg hogy írod közben nem foglalkozol a csiklóval. Pedig azért van, kényeztetni kell. Vagy olyan pózokat is ki kell próbálni ahol magától is dörzsölődik és akkor nem igényel + 1 kezet.
2021. aug. 7. 08:23
 16/16 anonim ***** válasza:
79%

Valószínűleg nem mond igazat, de az is lehet, hogy láthatatlanul élvez, de szerintem ennek kisebb az esélye, mint annak, hogy egyszerűen elege van belőled vagy a szexből veled.

Én is nő vagyok és nem kevés szexuális tapasztalattal és az egy tévhit, hogy látod, hogy élvezi, akkor mi van aztán - hát olyan pici nüanszokon múlik az, hogy mi a jó és mi a nagyon jó meg mi a fantasztikusan jó, hogy azt nem nekem kéne most neked elmesélnem, hanem a barátnődnek, aki tán még maga sem tudja megfogalmazni, hogy mit is érez, pedig vele kéne megbeszélned, komolyan.

De tudom, hogy ez egy iszonyatosan érzékeny téma és minél jobban stresszeled őt azzal, hogy hát élvezz, bakker, élvezz, annál jobban áll ellen az ő teste annak, hogy tényleg oda is adja magát az élvezetnek.

Azaz azt is akarom még írni, hogy attól még, hogy élvezi közben, az nem jelenti azt, hogy el is tud élvezni!

Nekem pl. még sosem volt orgazmusom másik embertől, mégis szinte mindig nagyon élvezem a szexet. A két dolog nem függ össze, max. annyira, hogy orgazmus biztos nem lesz úgy, ha előtte nem élvezzük... :)

Fura még számomra is az, hogy a jelenlegi barátom egész más, minden korábbi partnerem volt, hál'Istennek :) , pedig nincs feltétlenül nagyobb, szélesebb vagy hosszabb szerszáma az átlagnál (tán egy picit hosszabb, de nem is feltétlenül, nem méregetem centivel...), ám vele volt nekem először olyan, hogy amikor úgy van felettem, hogy a két lábamat közben közénk rakom mintegy gyertyaállásban, olyan fantasztikus érzéseket vált ki belőlem, hogy magam sem értem, mintha még sosem éltem volna senki mással ilyet, pedig hány más ember csinálta pont ugyanezt velem és nem éreztem ilyet...

Aztán kérdés, hogy tényleg milyen pózban szoktátok csinálni, mert pl. a hátulról, kutyapóz sokaknál - férfiaknál és nőknél egyaránt! - kifejezett undort vált ki éppen az állatiassága miatt vagy egyszerűen csak a másik hiányát azzal, hogy nem tudunk egymás szemébe nézni, de ez is olyan mélységekre tud eljutni, hogy szintén: mintha a mostanimnak más szerszáma lenne, mint minden előzőmnek volt, aki ugyanezt csinálta, mert határozottan érzem az orgazmushoz vezető "csúszdát" vagy örvényt, aminek még nem mertem magam alávetni, mert valami annyira félelmetesen nagy érzést vetít előre, hogy tisztában vagyok vele, hogy kontrollvesztésemmel is jár és ez még egyelőre nekem most túl nagy. Ám én mindezt meg is tudom vele beszélni.

Elképzelni sem tudod, hogy mennyi gát áll közöttetek, hogy tán mennyire nem is vagyok egészen őszinték egymáshoz, pedig enélkül esélytelen megnyerned a bizalmát, hogy annyira elengedje magát neked, hogy elengedje a teste felett is az uralmat.

Ha meg ez már egy köztetek álló téma, azaz már van közös történetetek, a női orgazmus utáni hajsza, annak minden következményével, kritizálás, hibáztatás, ítélkezés, oda-vissza, egymást és mindketten önmagatokat, akkor a legjobb tanácsom az, hogy hagyjátok abba azonnal és kezdjétek el élvezni az orgazmus nélküli szexet, mindezt úgy, hogy ez nem azt jelenti, hogy te dugd meg őt kedved szerint és tojj a fejére, hogy ő mit érez, hanem hogy folyamatosan beszélj vele, sőt, feküdj a hátadra kezdésként és hagyd, hogy ő irányítson - egyesek szerint pl. alapból így kéne mindig szexelni, hogy a nőnek biztosan jó legyen (szerintem nem).

Azt is hozzá szeretném még tenni, hogy nekem is hány, de hány olyan szexuális együttlétem volt már, amikor jó, jó, élvezem, de kösz, elég, ennél már úgysem lesz jobb és ez már nem vezet sehová.

Mint a meleg víz a csapból, amit ki kell folyatni, hogy meleg legyen. Van az a szint, amikor érzed, hogy ennél már nem lesz melegebb. Szexben is van, hogy érzed, hogy ennél nem képes többre a másik, akkor ne is húzzuk egymás idejét. Mindez nem jelenti azt, hogy egészen odáig nem élveztük volna, de egy dolog az élvezet és más dolog a hű, de iszonyatosan nagyon élvezet.

Ráadásul ha fogamzásgátló gyógyszert is szed: az leviszi a libidót, ugye.

Meg fiatalok vagytok és lányoknál később jön el a hüvelyi orgazmus ideje, komolyan, jellemzően csak 30-40 éves korukra érik el a nők először, szóval ne üldözzétek. Ha már bezzeg más azt mondja, hogy neki megvan - hát mondjátok ti is! ;)

2021. aug. 8. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!