Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok elmagyarázzátok ezt a pasi orgazmusról?
azt vettem észre hogy amikor elélveztek és jön kifele az ondó akkor a feneketek mindig rángatózik, megkérdeztem a párom ő azt mondja hogy egy ilyen fura kellemes csiklandozást érez a fenekében olyankor
ez igazábol miért van vagy valahogy a feneketek pumpálja ki és amugy ez nektek jó érzés?
ha nem egyértelmü lány vagyok azért kérdem
nem a fenekünk pumpálja ki :D a pénisz tövében vannak olyan izmok (m. ischiocavernosusnak és m. bulbospongiosusnak hívják latinul), amiknek a ritmusos összehúzódásával jut ki az undó, azért jön sugarakban :)
egyébként meg tényleg ilyen fura csiklandós érzés tör az emberre, nekem inkább kicsit feljebb, a keresztcsontnál :D
21F
Ez imkabb akkor van.ha nem sikerult annyira amennyire akartad es a tested.megprobal kompenzalni
Tippelek 2 es voltam
nem ugy hogyösszevissza rángatozik csak összehuzódik többször
meg magatoknak persze nem látjátok én meg ha például kézzel csinálom páromnak akkor láttam többször
ezeket figyeltem meg mikor elmegy
összerándul párszor a hasa meg a fenekektek igy lüktet vagy hogy magyarázzam meg ha nagyot élvez és ülünk akkor rugkapál a lábával de az gondolom már csak azért mert élvezi
ebböl nekem a legfurcsább a fenék volt mindig
Nem a fenekunkkel elvezunk.
Csupan annyi tortenik, hogy az is "megfeszul".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!