Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudik az orgazmusrol?
Figyelt kérdés
A barátnőm szerintem hazudik arról hogy orgazmusa szokott lenni.19/F
Egyszerűen semmi jelét nem látom általában, csináljuk csináljuk egyszer csak megállok egy másodpercre fújni majd mondja hogy szerinte fejezzük be nekem másképp mert ő már elment. De nem láttam jelét.
4 hónapja vagyunk együtt ő szűz volt előttem.
Beszéltem már vele sokszor erről hogy ha nem lenne se lenne semmi nyugodtan elmondhatna, de kiall az állítása mellett
2021. aug. 6. 18:24
1/16 anonim válasza:
Illene észrevenni ha orgazmusa van. Ergo szinte biztos hogy nincs. Be akarja fejezni mert unja, nem élvezi.
2/16 anonim válasza:
Tuti nem volt neki. Beszéljétek ezt meg minél előbb.
3/16 anonim válasza:
Valamit nagyon szarul csinálsz neki, le akar rázni és ez a legjobb indok.
Beszéljétek meg tabuk nélkül.
4/16 anonim válasza:
Áh...nekem is ilyen volt az elején az első barátnőmmel, nagyon bénán csináltam, és én meg azt hittem, hogy jó neki, aztán olvasgattam a neten, és rákérdeztem nála, elmondta őszintén, hogy neki ez nem megfelelő. Csak azt nem értem, hogy neked miért nem mondja el.
5/16 anonim válasza:
Ha még szűz volt, hüvelyi orgazmusa biztos nem volt. A csiklóját szoktad izgatni? De amúgy meg lehet érezni mikor van orgazmusa egy nőnek, gyorsan lelegezne es erezned ahogy a huvely osszehuzodik tobbszor is.
6/16 anonim válasza:
Alig várja hogy befejezd... De neked fel sem tűnik hogy alattad/feletted van egy unatkozó nő? Figyelj jobban a partneredre, nem tudom milyen módon szexelsz de nem jó az irány az tuti
8/16 anonim válasza:
Jól látod nincs neki.
Ami ennél is rosszabb hogy nem is akar tőled.
9/16 anonim válasza:
Ne piszkáld már ezzel, mert neki is rosszabb csak. Van tényleg gyengébb női orgazmus is, ami nem annyira látványos.
10/16 A kérdező kommentje:
De egyáltalán nincs unott feje közben, azért látom rajta hogy élvezi. Egyébként oké hogy vagy 4 hónapja vagyunk együtt de eddig maximum 10-12 alkalommal fekudhettunk le. Nem mindíg volt ez az elején is kérdezgettem akkor mondta is hogy nincs neki. De egy ideje szokta mondani hogy elment meg közben is h elfog de semmi rangatozast vagy valami egyebet nem látok közben rajta, csak azt hogy mintha azért mondaná hogy nekem jobb legyen. Szex közben nem szoktam izgatni a csiklojat. Nem is tudom egyébként hogy ilyenkor mit csinalhatnek még jobban mert én tényleg már mindent beleadok, annyira csípőből mozgok már amennyire csak tudok, nem úgy mint egy bot, ha ez sem elég nem tudom mi lenne. Egyébként szoktam ujjal illetve szájjal is kényeztetni, ahol van a clitorysa szoktam neki izgatni, arra rangatozik elég keményen.
2021. aug. 6. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!