Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Állandóan kanos farokkal mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan kanos farokkal mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok de állandóan kanos. Hiába verem ki. Régen pedig megoldás volt ha ki vertem. A nőknek nem tetszem szóval nem tudom mit lehetne tenni. Maximum buliban sikerülhetne szex ha nagyon részegek a csajok de nem tudok oda se eljutni innen az isten háta mögül. Amúgy nem tudom milyen egy buli de más megoldás nem nagyon látok. De mint mondtam innen nehéz eljutni normális helyre. Jó annak aki Pesten van.

2021. aug. 5. 05:54
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom kettőnt közül ki nem járt bulizni soha, az aki itt sír hogy nincs hely ahova mehetne, vagy aki jár bulizni már lassan 5 éve xd
2021. aug. 5. 11:02
 32/41 anonim ***** válasza:
90%

Ki mondta, hogy itt ismerkedj?

Neked se itt, se buliban, se falun, se városon, se online, se égen, se föld alatt nem terem babér.

Amíg ilyen a viselkedésed, mindenki el fog kerülni.

2021. aug. 5. 11:04
 33/41 A kérdező kommentje:
31. Akkor meg minek írsz hülyeséget?
2021. aug. 5. 11:06
 34/41 anonim ***** válasza:
83%
Hülye kérdésre hülye válasz kedves kérdező 🤷‍♂️
2021. aug. 5. 11:15
 35/41 anonim ***** válasza:
90%

Na, a kanos kérdezőt nagy eséllyel törölték a moderátorok.

Más okot nem látok rá, hogy hirtelen nem osztja az észt.

2021. aug. 5. 12:58
 36/41 A kérdező kommentje:
Itt vagyok csak nem érdekelsz. Xd
2021. aug. 5. 13:00
 37/41 anonim ***** válasza:
90%
Ajaj, 35. Olyan oltáskát kaptál hogy ezt nem teszed zsebre 😂😂😂
2021. aug. 5. 13:05
 38/41 A kérdező kommentje:
Mert a ti oltàsotok aztán nagyon menő. Amúgy nem oltásnak szántam tényleg nem érdekel a hülyesége.
2021. aug. 5. 13:18
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Huu baratom, sok baj van itt ugy latom.

Elso. Stilusodon mindenkepp kell faragni. Egy kissebrenduseget tukrozo incel stilusu gyulolkodo hangnemben irsz. Arra sehol senki nem vevo. Plusz onbeteljesito, tehat ezzel keg a kevesbe szep es kedves lanyokat is eluldozod.

Ketto. Videken, faluban, nezz szet facebookon kik laknak a telepulesen. Ne pegyenek egybol elszallt vagyaid. Nem azt mondom, h csak csunya nod lehet, de ha az elejen veluk gyakorolsz, az sokat segit, hogy csiszold a stilusodat.

Erdemes rairni a csajokra, h nincs-e kedvuk hazibulizni, mert par barattal jofej csajokat kerestek.

Nagyjabol ennyi tipp elsore.

2021. aug. 5. 16:23
 40/41 anonim ***** válasza:
Szerintem elsősorban javíts az önbizalmadon ez a legfontosabb. Mindenkinek meg van a párja maximum nem egy Palvin Barbit találsz magad mellé megsúgom a férfiak jó része szintén nem talál Palvin Barbit maga mellé. Hidd el nálad vannak sokkal csúnyább/butább/önbizalomhiányosabb emberek akiknek szintén van párjuk, vagy alkalmai partnere. Én sem vagyok egy szépség, sőt borzalmas felesleg van rajtam (önhiba nem betegség, vagy bármi), és mégis volt már nem 1 párom, aki jóval szebb, volt nálam, de mégis engem választott valamiért. A kisugárzásod, és a dumád is sokat tesz a dologra. Ha nőt szeretnél a rejszolást tedd lejebb, mert első alkalommal fél perc se kell, és úgy elsülsz, mint a puska. (tapasztalat) Szerintem nagyon max napi 1 legyen, de ha tudod annál is lejebb csökkentheted. Egy idő után a kanosságod is lejebb apad, ha kevesebbet vered. Szedd össze magad, esetleg ha valami hiba van rajtad kezdj el dolgozni, és hidd el nem kell pestinek lenni, hogy legyen csajod. Faluhelyen is lehet találni lányokat, sőt ha más nem ott a Tinder, Badoo tökömtudja még micsoda, és be tudod állítani hány kilométeren belül legyenek csajszik. Lehet fél évig senki nem akad, de ha fél év után akad már 1 normális csaj, akkor már megérte. Hidd el a jó "asszony"-nál sose lesz fontosabb, mert aki csak megcsal, elviszi minden pénzed, és kibírhatatlan az lehet akármilyen szép 10-20 év múlva ugyanúgy megöregszik lógni fog a melle, ereszkedik a bőre, csúnyább lesz a puncija stb stb... Én drukkolok neked menni fog, de ne kifogást keress, hanem csajt! Hajrá csávó!
2021. aug. 10. 23:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!