Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Állandóan kanos farokkal mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan kanos farokkal mit lehetne csinálni?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok de állandóan kanos. Hiába verem ki. Régen pedig megoldás volt ha ki vertem. A nőknek nem tetszem szóval nem tudom mit lehetne tenni. Maximum buliban sikerülhetne szex ha nagyon részegek a csajok de nem tudok oda se eljutni innen az isten háta mögül. Amúgy nem tudom milyen egy buli de más megoldás nem nagyon látok. De mint mondtam innen nehéz eljutni normális helyre. Jó annak aki Pesten van.

2021. aug. 5. 05:54
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
15%
Nem tudom miért bántjátok, nem minden srácnak megy automatikusan a csajozás, plusz a legtöbbnek kisebbrendűségi érzése is van, mint pl a Kérdezőnek. Nem sokat segít rajta, ha bаszogatjátok. 💁🏻‍♀️
2021. aug. 5. 09:17
 22/41 anonim ***** válasza:
68%
Én a kérdésére válaszoltam, nem basztattam. Akivel előttem vitatkozott, az sem basztatta, hanem leírta neki hogy rosszul gondolja. De a kérdező elég primitív, tehát ha neki nem tetszik valami akkor az biztos nem igaz, nem képes elfogadni a másik véleményét. Az ilyenek nem is értem miért jönnek fel egy ilyen fórumra.
2021. aug. 5. 09:53
 23/41 anonim ***** válasza:
74%

Mondjuk mert az első normális válaszra privát üzenetben a K_va anyád volt a válasz, és még más hasonló kedvességek.

A stílus maga az ember, a kérdező pedig ezek után jócskán több segítséget kap, mimt amennyit érdemel.

2021. aug. 5. 10:09
 24/41 anonim ***** válasza:
90%

A nagy városba meg egy csomó jó pasi van, akik elviszik előled a jó nőket. Ezzel a stílussal maradj is a faluba inkább. :)

21/N

2021. aug. 5. 10:19
 25/41 A kérdező kommentje:
Isznak a nők a bulikban és minden szuper. Ti nem használjátok ki hogy városban laktok ez már a ti hülyeségetek.
2021. aug. 5. 10:49
 26/41 anonim ***** válasza:
90%
Ember, városban max az ocsortány kurvák részegednek le annyira hogy egy magadfajtávall lefeküdjenek, a normálisak messziről elkerülik a fajtádat.
2021. aug. 5. 10:52
 27/41 A kérdező kommentje:
Ja persze tudjuk. Egész nap bent ülünk a panelban oszt okoskodunk mi??
2021. aug. 5. 10:53
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Az a szomorú, hogy azt hiszed csupa pasi ad tanácsot.

Az eszedbe se jut, fel se tűnik, hogy már több nő is jelezte: rosszul csinálod, bárhol vagy.

2021. aug. 5. 10:53
 29/41 A kérdező kommentje:
Úgysem akarnak itt ismerkedni. Már azt is próbáltam. Ha beszélünk is ami gyakori már átmenni máshova nem mer, képet cserélni nem mer stb
2021. aug. 5. 10:55
 30/41 A kérdező kommentje:
26. Te se voltál sose szórakozni. Az emberek nagy része jár ilyen helyekre fiatalon és isznak is. Ha városban lennék én is mindig ilyen helyeken lennék amíg megtehetem. Ebben rossz dolog semmi nincs csak a gyakori népe szerint.
2021. aug. 5. 10:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!