Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasít állandóan vissza szexuálisan? Ha bejövök neki
Figyelt kérdés
2éve ismerek egy srácot,régen nagyon oda voltam érte,dr volt baratnője így csak haverok voltunk. El is engedtem a dolgot,pedig komolyat szerettem volna vele. 1éve szakitottak,megkeresett,azóta megy a cica egér harc,hol összeveszünk,hol kibékülünk. Engem szexuálisan nagyon vonzz,lehet azért,mert még nem kaptam meg. Egyszer találkoztunk ő kezdeményezte randit is,ő mászott rám..mikor már ott tartottunk,hogy majdnem jó,ott hagyott. Mindig ő keres,dicsérget,bókol,de mikor talira kerülne a sor,kihátrál. Aztmondja nem velem van a baj.De első körbe 1perc alatt elmenne, a másik magyarázata,hogy én belé szeretnék,ami régen igaz is lett volna,de mondtam neki én csak egy jót akarok szexelni. Más pasik napi szinten udvarolnak,csúnyának se tartom magam,mert mások szerint csinos,dekoratív nő vagyok. Akkor mi a baja velem? Miért nem akar szexelni? Ha közbe ő kezdeményez,de ha rákérdezek visszautasít mindig,annak elle ére hogy tetszek neki? Ez mitől van? Mit tegyek,hogy megszerezzem? 25/N 31/F2021. júl. 24. 15:47
1/7 anonim válasza:
Valami oknál fogva fél a szextől, lehet gátlásos a mérete miatt vagy túl gyorsan elmegy stb
2/7 anonim válasza:
Nem akar beégni, mert gyorstüzelő.
Másik magyarázat, hogy nem akar többet tőled szexnél, de érződik rajtad, hogy érzelmileg elszállnál és nem tudna magáról levakarni. Ezt utálják azok, akik csak szexet tudnak elképzelni az adott emberrel, nem kell nekik a dráma, akkor inkább le se fekszenek vele, hiába vonzódnak szexuálisan.
Hagyd a francba, csak hülyít.
3/7 anonim válasza:
Valami gebasz van vele szexuálisan és nem akar beégni.
4/7 anonim válasza:
Na nekem ugyan ilyen problémám van egy csajjal, ő keres, ő akar valamit de ha szexre kerülnr a sor mindig kihátrál. Arra jutottam hogy csak hülyít, az ilyeneket jobb elengedni és normálisabb után nézni mert ezzel csak az időhúzás megy.
5/7 anonim válasza:
Fél a szexről vagy fél hogy beégne
7/7 anonim válasza:
En is szeretnek egy jot szexelni 😅 de a lenyeg, vagy szexualis problemaja van (gyorstuzelo, kis meret, lelki okokbol adodo impotencia), vagy mas van a kepben.
Legkozelebb kerd meg, h legalabb nyaljon ki ha mar szexelni nem akar. Szexelni is fogtok... 😉
F31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!