Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan kanos farokkal mit lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok de állandóan kanos. Hiába verem ki. Régen pedig megoldás volt ha ki vertem. A nőknek nem tetszem szóval nem tudom mit lehetne tenni. Maximum buliban sikerülhetne szex ha nagyon részegek a csajok de nem tudok oda se eljutni innen az isten háta mögül. Amúgy nem tudom milyen egy buli de más megoldás nem nagyon látok. De mint mondtam innen nehéz eljutni normális helyre. Jó annak aki Pesten van.2021. aug. 5. 05:54
1/41 A kérdező kommentje:
De a lényeg mit lehetne tenni, mégsem verhetem egész nap és mindennap. És ha lenne csajom akkor is mindig állna vagy ki tudnék elégülni végre?
2021. aug. 5. 05:56
4/41 anonim válasza:
A felhasználót Bnddbdbdbddddjnddxjxjyjyjyjy-nak hívják, és értelmetlen, de mindenképpen sértő üzenettel értékeli a neki nem tetsző válaszokat.
Gondoltam szólok.
5/41 A kérdező kommentje:
Ne offoljatok. Ha nem tudjátok a választ akkor el lehet takarodni
2021. aug. 5. 07:02
7/41 anonim válasza:
Figyelj, eddig mindhárom válasz megoldás a problémádra szóval ne pattogj annyira.
- Ha elmész dolgozni -na nem valami irodai munkát, hanem fizikait - akkor elfáradsz, nem lesz időd azon gondolkodni, hogy most te kanos vagy.
- Ha kiherélteted magad, akkor nyilván megszűnik a probléma.
De amúgy a kérdésből ítélve kb 15-16 lehetsz, annyi idősen szokott ez előjönni általában. Majd elmúlik idővel, csak győzd kivárni.
8/41 anonim válasza:
Fizikai munka,sport, hobbi segítgetnek elterelni a figyelmedet.
Hosszú ideig elnyújtott napi szintű maszturbáció pedig igenis segít levezetni a szexuális feszültséget.
9/41 anonim válasza:
Nem segít semmi, csak a valódi, igazi, hús-vér punci. Szedd össze magad és szerezz egy nőt, ne lúzerkedj.
10/41 A kérdező kommentje:
9. Igen szerintem is csak az segít.
2021. aug. 5. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!