Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexcentrikus lányok! Voltatok tapasztalatlanabb fiúval, pasival?
Hán ilyen partneretek volt? Hány évesek voltatok, mennyi a pasi?
Hogy teljesített elsőre a legjobb pasitokhoz képest?
Mennyire volt tapasztalatlan, szűz volt még?
elég gyengén muzsikált, pedig nagyon előadta magát
szóval az ilyen neten nagyon nyálát verő idiótákat jobb kihagyni
Szió
Én imádom a tapasztalatlan fiúkat, esküszöm sokkal jobbak, mint azok a srácok akik nagy lepedő akrobatáknak gondolják magukat közben sosem élvezett el tőlük nő.
A tapasztalatlanokban van egy megfelelési kényszer, így például a legutóbbi srác addig kényeztett ameddig én nem mondtam, hogy állj, mert már több mint 11 orgazmusom volt. Miközben voltam olyan sráccal aki azt hitte elmentem, pedig 5 percet alig volt a lábaim között🤷🏼♀️
20L
Nem jutottam el vele az ágyig.
Mert folyamatosan azt éreztette hogy nekem tartásomnak kell lennie meg kéretni magam, mert neki az a NŐ, igy teljesen az volt neki a normális, meg ha picit is többet mutattam magambol cserfesen, azt mondta, juj es nevetett. Mintha csak valami gyermeki csikizős játékban véletlen történt volna valami oda nem illő.
Nem tudom ennél jobban elmagyarázni. De olyan szinten éretlen agyilag mint egy 10 éves. Valojában meg 27 éves szűz aki animeket néz es kérte hogy legyenek a hajamban lila tincsek..
Ezek után el nem tudom képzelni mi lett volna ha teljesen levetkőzöm....?meg plane ha rámászom..?? Ugy nézett volna ki az egesz mintha én lennék a ffi aki egy szuz naiv kislanyt bevezet a "rejtelmekbe"
Valahogy minden vágyat kiölt belőlelm az hogy vele játszunk mint a gyerekek, viccelődünk bomolunk csikizőzünk es juj ha kivillan valami..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!