Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok el tudnátok fogadni egy tapasztalatlan fiút barátként?
Én sajnos még csak nagyon kevésszer szexeltem így elég béna vagyok a gond meg az hogy 24 vagyok. Nem tudom hogy a lányok ennyi idős korra mit várnak el.
Nincs szerencsém a lányoknál, talán mert nem vagyok az a menő gyerek.
Szia! Párom 35,nem volt valami fényes az eddigi szexuális élete (előző partnerek bántották). Nagyon szégyelli magát. Szerintem nincs mit rajta szégyellni, mindenben támogatom őt és nincsenek elvárásaim. Minden megbeszélés és türelem kérdése ☺
24/L
Én se szexeltem olyan sokszor, hogy profinak mondjam magam :)
Az önbizalom az sokat dob a dolgon. Ha érzed, hogy kellesz a partnerednek, akkor csak élvezd ki a helyzetet és hidd el, hogy neki is jó lesz. A vonzalom kölcsönös. Ráadásul azért a mai lányok is tudnak már irányítani ;p
Ha csak fekszik akkor meg egy szava nem lehet.
23/F
Te nem kevésszer szexeltél hanem sose.
Mert egy kétszer dug az ember , aztán olyan önbizalma lesz hogy mintha már évek óta azt csinálná, még ha nem is megy neki rendesen.
Legalább az elején ne hazudj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!