Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelekből lehet tudni,ha elélvezik a partnerem?(Tapasztalatlan srác vagyok.)
Figyelt kérdés
Amikor nyaltam és közben ujjaztam látszódott rajta,hogy élvezi,megemelte a csipojet,balra-jobbra mozgott,egyre hevesebben nyögött,majd egyszercsak megállított,hogy most már rakjam be.Az lehetséges,hogy elélvezett volna?Szex közben is volt,hogy olyan lett volna,mintha elelvezne,de ugyanúgy folytattam,a csajoknak nem kell egy kis “pihi”,ha elelveznek?2021. júl. 5. 15:35
1/4 anonim válasza:
sztem ez mindenkinél más.. nálam nem olyankor kell a szünet, hanem akkor amikor sok ideig nem sikerül elmenni és túlingerelt állapotba kerülök..kommunikálj vele, úgy egyszerűbb:)
3/4 anonim válasza:
Nekem a leírtakhoz hasonló jelek szoktak jelentkezni: hangosabb nyögés, csípőmet ide-oda mozgatom, elkezd remegni az egész testem stb. Nem szokott kellenni szünet, jöhet a következő kör, következő élvezés.
4/4 anonim válasza:
Ez nem elélvezés, csak annyira felizgult, hogy azt akarta, hogy már azonnal rakd be. :D Nálam legalábbis ugyanez a jelenet szokott lejátszódni.
Ha elélvezne, ott lennének ilyen lüktető összehúzódások a hüvelyben stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!