Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már nem érzem azt a férjemmel,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem érzem azt a férjemmel, mint ezelőtt?!!

Figyelt kérdés

nemsokára a 4. évfordulónkat ünnepeljük a férjemmel. már nem érzem azt, mint az elején. sosem mertem beszélni erről senkinek... a családunk nagyon erőltette azt, hogy minél hamarabb házasodjunk össze, hogy utána lehetőleg egy évre rá legyen gyermek is. Ez nem csak egy szimpla házasság volt számomra. Együtt nőttünk fel, ő volt az első nagy szerelmem.

úgy érzem, hogy teljesen eltávolodtunk egymástól. Nincs szex, ha van, akkor is csak "muszájból".

Mondhatni, hogy aranyéletem volt mellette. Mindent megkaptam tőle, ő mindig így fejezte ki a szeretetét.

viszont most már tényleg rátérek a lényegre.

nem érzek iránta már semmit. Kb fél éve tarthat ez az egész. Már a puszta jelenléte is idegesít engem.

ez nem normális. elfojtottam magamban ezt az érzést, valószínűleg a családi nyomás hatására. viszont most kiírom magamból, és segítséget kérek.

nem is szeretném rendbehozni már ezt a kapcsolatot, esélyt sem szeretnék neki adni. borzalmasan érzem magam. már nem szeretem őt. semmilyen tekintetben sem. görcsöl a gyomrom, mikor meglátom, hogy hazaért, már a puszta gondolatától is. egyre gyakoribb a verbális bántalmazás, közben észre sem veszi, hogy mennyire rosszulesik ez nekem. senki sem vesz észre semmit, annyira azt akarom, hogy valaki kiszabadítson ebből a toxikus kapcsolatból, mert egyedül megfojtottnak érzem magam.

2021. aug. 2. 10:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
Tarts szeretőt, probléma elnapolva.
2021. aug. 2. 11:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Miért rettegsz töle? Mennyi idösek vagytok?
2021. aug. 2. 11:40
 13/16 A kérdező kommentje:
kedves nyolcas! téged apád szült? már bocs...
2021. aug. 2. 11:47
 14/16 A kérdező kommentje:
én 32 vagyok, ő pedig 35.
2021. aug. 2. 11:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
miért rettegsz? agressziv cigány?
2021. aug. 2. 13:41
 16/16 anonim ***** válasza:
Hát.. szakítanod kellene, mert így nincs értelme
2021. aug. 8. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!